pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vikarierande lärare i företagsekonomiska ämnen till Birgittaskolan

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-04

Ansök nu

Vikarierande lärare i företagsekonomiska ämnen till Birgittaskolan

Om arbetsplatsen

Birgittaskolan är en plats för möten mellan människor – möten som präglas av ömsesidig respekt och glädje. All verksamhet vilar på och utgår från skolans värdegrund - respekt, trygghet, samarbete, glädje och kunskap. 

Skolan består idag av både gymnasium och vuxenutbildning och finns centralt i Linköping. Vuxenutbildningen innefattar både grundläggande- och gymnasial nivå samt undervisning i Svenska för invandrare. Till hösten 2022 planeras det för att vuxenutbildningen ska flyttas till nya lokaler. IVAS är en del av gymnasiet som riktar sig mot gymnasieelever inom autismspektrumtillstånd.

Birgittaskolans gymnasium består av cirka 500 elever och erbjuder Barn- och fritidsprogrammet, Ekonomiprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet och Vård- och omsorgsprogrammet vilket ingår i Vård- och omsorgscollege. 

Idag har vi NIU (Nationell idrottsutbildning) i samarbete med LHC, Landeryds golfklubb och Linköpings kontåkningsförening samt LIU (Lokal idrottsutbildning) i samarbete med RP IF och LASS. Till hösten 2023 startar vi även NIU inom handboll. 

För mer info besök gärna skolans hemsida: Birgittaskolans Gymnasium

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu lärare för undervisning i företagsekonomiska ämnen på gymnasiet på Birgittaskolan. Du kommer undervisa i företagsekonomi 1, företagsekonomi 2 och/eller marknadsföring. Vi arbetar ämnesintegrerat på Ekonomiprogrammet och ser kontakten med företag och näringslivet som en viktig del av utbildningen. Som lärare på Birgittaskolans gymnasium ligger stort fokus på att ha en helhetssyn kring elevens lärande och mående i samverkan med kollegor, elevhälsa och andra berörda funktioner.

Tjänsten är på timmar och i första hand under pågående rekrytering av legitimerad lärare. Uppdraget motsvarar ca 15-20 % per kurs där du kan vara ansvarig för antingen samtliga tre kurser eller bara en av dem.

Kvalifikationer

Det är meriterande om du har erfarenhet av undervisning och av att hålla presentationer för större grupper, men är inget krav för tjänsten.

Vi söker dig som har en nyfikenhet och ett stort engagemang för elever i behov av stöd och som vill engagera dig i att få eleven att växa och utvecklas i sitt lärande. Du har förmågan att se hela elevens behov, ta hänsyn till individuella förutsättningar och kan se kreativa lösningar. Du har god kommunikationsförmåga, är tydlig och lägger stor vikt vid att skapa goda relationer. Du är lyhörd, tålmodig och har förmåga att anpassa dig efter ändrade förutsättningar. Ditt arbetssätt är strukturerat och du jobbar noggrant, lösningsfokuserat och lågaffektivt. Du är trygg och stabil i din yrkesroll och samarbetar bra med andra professioner. Du känner dig bekväm med digital teknik och ser det som ett naturligt redskap i ditt arbete. 

 

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Vikariat på timmar

Sysselsättningsgrad: Utifrån överenskommelse

Antal lediga befattningar: 1-3

Ref. nr: 10099

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

 

 

 

 

Dela detta jobb

Vikarierande lärare i företagsekonomiska ämnen till Birgittaskolan

Linköpings kommun