pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Vikarier till Bemanningen skola/förskola

Ort
Utgår

2022-01-30

Ansök nu

Vikarier till Bemanningen skola/förskola

Välkommen till Smedjebackens kommun!
Vi är en kommun som med god och stabil ekonomi som grund och med invånarna i fokus arbetar aktivt med utveckling där målet är bästa möjliga verksamhet. Som arbetsgivare är vår styrka prestigelöshet, dialog och korta beslutsvägar. Vi är övertygade om att vi tillsammans kan leva upp till vår värdegrund där välkomnande, engagemang, trygghet och framtidstro är våra ledord. 

Familje- och utbildning

Vårt mål för förskolan/skolan är att arbeta för att våra barn/elever ska ha ett värdigt och meningsfullt skolliv med en god kvalitet samt ett bra socialt innehåll i sin skolvardag. Viktigt är bemötande i olika situationer utifrån barnen/elevers behov och personlighet. Vi arbetar enligt vår värdegrund där Välkomnande, Trygghet, Framtidstro och Engagemang är våra ledord. 

Arbetsuppgifter

Vi söker timvikarier till vår bemanning gällande förskolan och våra skolor.

Om du vill arbeta med att stödja barn och elever ska du söka dig till oss. Vi kan erbjuda ett meningsfullt arbete inom olika arbetsgrupper som ryms inom vårt verksamhetsområde. En tjänst som vikarie innebär att du arbetar inom ett flertal av våra verksamheter och därför är det viktigt att du har ett flexibelt arbetssätt och gillar att möta olika människor.

Du kommer att samarbeta med ett flertal människor och där blir din förmåga att skapa ett bra möte viktigt. Som vikarie arbetar du över områdesgränserna vid behov och det är angeläget att du är öppen för detta.

Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken verksamhet du arbetar inom. Du kommer även att samverka med andra utifrån barnen och elevers önskemål samt behov. Som vikarie har du varierande arbetsplatser och arbetstider, där förändringar kan ske med kort varsel.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett starkt engagemang för barn/ungdomar och en positiv grundsyn.

Du har omtanke, är professionell i din yrkesroll, har ett gott bemötande och engagemang för dina arbetsuppgifter samt är lösningsorienterad.

Du ska ha datavana och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

För att jobba inom skola/förskola krävs det i denna rekrytering ett utdrag ur belastningsregistret (den kostnadsfria delen)  samt lämna minst två referenser i ansökan.

Rekryteringen sker löpande . Arbetstider är beroende efter behovet. Du kan få arbeta allt från några timmar till en heltidstjänst. Men finns ingen garanti att du får arbeta heltid. 

Önskvärt är körkort.

Personliga egenskaper

Du innehar ett trevligt, professionellt bemötande, engagerad och är trygg i dig själv. Du trivs bra med att arbeta både självständigt och i grupp. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet såsom samarbetsförmåga, ansvarstagande och initiativförmåga. 

Vi erbjuder

Vi vill erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina medarbetare, vilket även innebär rökfri arbetstid. Eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till alla nya tillsvidareanställda. Vi vill ha frisk och aktiv personal och vi hoppas att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta samt vår personalförening, Smeden. Att åka kollektivt är bra för miljön och därför kan du som medarbetare få köpa busskort till rabatterat pris, tillsammans kan vi göra skillnad. Att förvalta det vi värna om ser vi som självklart och vi är stolta över vårt finska förvaltningsområde där du som finsktalande får mer än gärna stärka upp med din kunskap. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringsprocessen.
Läs mer om oss på smedjebacken.se och hur vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR.
All rekrytering sker digitalt och via vår externa länk till rekryteringssystemet Webcruiter.
Vid problem av registerting av CV var god kontakta Webcruiter support

Pia Solberg

Enhetschef

 0240 - 660 320

Kommunal exp

 010 - 4428179

carina marklund

Bemanningsadmin/undersköterska

 0240 - 660205

 carina.marklund@smedjebacken.se

Dela detta jobb

Logga
Vikarier till Bemanningen skola/förskola

Smedjebackens kommun