pedagogjobb.se

Om arbetsplatsen

Välkommen till Vårgårda kommun och en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med respektfullt bemötande och hög tillgänglighet gör vi allt för att leverera välfärdstjänster som överträffar förväntningarna hos invånarna i vår kommun.

Med utgångspunkt från vår vision, vår gemensamma värdegrund och tydliga politiska mål bygger vi för stark tillväxt och starkt arbetsgivarvarumärke i kommunen.

Nu behöver vikarier inom alla våra verksamheter för skola, grundsärskola och fritidshem. Vi behöver vikarier som kan utföra olika slags uppdrag, så som undervisa i klass, arbeta som elevassistent och arbeta inom fritidshemmet. Vi har flera olika skolor inom Vårgårda kommun och som vikarie kan du få arbeta inom alla dessa verksamheter.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kan variera. Du kan ha ansvar för att undervisa i en klass utifrån en planering, du kan få arbeta på fritidshem och undervisa där och du kan också arbeta som stöd åt enskild elev eller stöd för liten grupp.

Kvalifikationer

Det är en bra om du har erfarenhet av liknande arbete tidigare eller har någon form av pedagogisk utbildning och/eller erfarenhet. Du behöver vara lugn, stresstålig och flexibel. Du behöver tycka om att arbeta med barn och ungdomar.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2020-09-30

Det finns ett omgående behov av vikarier och vi kommer att fortsätta med anställningar under höstterminen.

Ansökan

Referensnummer:   A971374

Övrigt

I Vårgårda kommun gäller heltid som norm med möjlighet till deltid. Då heltidsuppdrag saknas innebär det att tjänster kan kombineras med andra arbetsuppgifter, eller vid annan arbetsplats.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Vårgårda kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare:
Vårgårda kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson
Eva-Maria Jönsson
Administratör 0322-600667 076-8750109 eva-maria.jonsson@vargarda.se
 

Vikarier inom grundskola, grundsärskola och fritidshem.

Ansök nu

Dela detta jobb