pedagogjobb.se

Vikarie till Kunskapsskolan Enköping

Ansök nu

Vikarie till Kunskapsskolan Enköping

Vikarie till Kunskapsskolan Enköping

Har du erfarenhet av att undervisning och vill använda dina kunskaper för att inspirera och hjälpa skolelever att lyckas? Kunskapsskolan i Enköping har flyttat till nya fantastiska lokaler. Intresset att börja på skolan är stort och vi kan nu ta emot över 550 elever i årskurs 4-9. Vi behöver nu vikarier till skolan och söker dig som har ämneskunskap inom något av av de 17 skolämnena, eller har annan skolerfarenhet som till exempel elevassistent.

Ett grundkrav är att du behärskar svenska obehindrat i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba med ungdomar och/eller tidigare erfarenhet av att undervisa. Som person är du lyhörd, tydlig och har en förmåga att inspirera och motivera andra till lärande.

Vi vill att du har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar och är lösningsfokuserad.

Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna.

Som vikarie i Kunskapsskolan kommer du att få en genomgång i vår pedagogiska idé och arbetssätt.

Arbetsuppgifter

Som vikarie under hösten på Kunskapsskolan kan det utifrån dina önskemål och din profil finnas möjligheter att ha egna lektioner, vara rastvärd eller elevassistent.

Arbetsplatsen

Kunskapsskolan Enköping är en grundskola år 4-9. Skolan har 560 elever och de högsta studieresultaten i kommunen. Skolan startade 2001 i Enköping och har under alla år haft mycket nöjda medarbetare, elever och föräldrar. Skolan ligger centralt i Enköping, nära resecentrum, och flyttade inför hösten 2020 till helt nya och moderna lokaler.

Vi arbetar systematiskt med konceptutveckling och kvalitetsuppföljning för att kunna erbjuda en utvecklande och trivsam arbetsplats för våra medarbetare vilket i sin tur ger goda resultat för våra elever.

Vi på Kunskapsskolan Enköping erbjuder dig en arbetsplats med god stämning där det är högt i tak och en gemenskap där vi alla brinner för eleverna och för utveckling. Sök idag om du vill bli vikarie på skolan!

Information om företaget

Kunskapsskolan med grundskolor för årskurs 4-9 och Kunskapsgymnasiet är en del av Kunskapsskolan i Sverige. Skolornas viktigaste kännetecken är arbetssättet med en personligt utformad utbildning som ger kunskap och förmågor för framtiden. De första skolorna startades år 2000. Idag har Kunskapsskolan i Sverige 29 grundskolor och sju gymnasier med drygt 1 100 medarbetare och över 13 000 elever. Majoritetsägare är grundaren Peje Emilsson med familj. Moderbolaget Kunskapsskolan Education arbetar med att utveckla ett internationellt nätverk av skolor som följer hela eller delar av Kunskapsskolans arbetssätt, the KED Program. Idag omfattar nätverket omkring 5 000 elever i skolor i USA, Indien, Storbritannien och Holland.

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

____________________________________________________________________

Arbetstid/Varaktighet

Utifrån behov och förutsättningar. Ange dina önskemål och förutsättningar i ansökan.

Kontaktpersoner

Rektor Lars Jonsson, 073 317 34 77, lars.jonsson@kunskapsskolan.se

Bitr rektor Lena Odén (årskurs 4-6), 076 779 76 98, lena.oden@kunskapsskolan.se

Bitr rektor Fredrik Malmström (årskurs 7-9), 073 509 29 36, fredrik.malmstrom@kunskapsskolan.se

Ansökan sker via länk nedan senast den 20 september 2020.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret.

Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Dela detta jobb

Vikarie till Kunskapsskolan Enköping

Kunskapsskolan