pedagogjobb.se

Vill du vara med och guida elever från jobbdröm till drömjobb?

Movant AB är vuxenutbildningsföretaget som i nära samarbete med bransch-och näringsliv utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. Movant har sedan starten nischat sig inom yrkesutbildningar, och genom det skapat ett stort nätverk av företag som hjälper oss att skapa närmsta vägen ut till jobb. Skolorna finns från Malmö i söder till Luleå i norr och är en del av i AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.

Det här blir du en del av

 

Movant bedriver arbetsmarknadsutbildning inom restaurang på anstalterna Norrtälje och Asptuna, på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Vi söker en vikarie som går in när ordinarie personal är ledig. 
 
Det här söker vi

Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet av restaurangyrket. Har du tidigare erfarenhet av att undervisa vuxna är det ett stort plus men inget krav. Vi vill att du ska kunna hoppa in med kort varsel så kanske är du pensionär eller student?
Övrig information

Som del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag, är karriärmöjligheterna hos oss på Movant stora. Välkommen att bli en del av vårt engagerade och glada team.

Tillträdesdag:  
Placeringsort: KVA Norrtälje och/eller Asptuna
Anställningsform: Timanställd
Sista ansökningsdag: 2020-02-10
Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.
Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Per Nygård, 076-7643367 , per.nygard@movant.se
Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Alternativt slå Per en signal. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

Logga

Vikarie restaurangutbildning på KVA Norrtälje och Asptuna

Företag Movant AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-10

Ansök nu

Dela detta jobb