pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vikariat lärare svenska/SVA, engelska samt digitalkompetens

Ansök nu

Vikariat lärare svenska/SVA, engelska samt digitalkompetens

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Stockholms hotell- och restaurangskola är en gymnasieskola med gymnasiesärskola och Komvux belägen ett stenkast från Globen. Skolan har ljusa och fräscha lokaler som bygger på att varje arbetslag har sina egna lokaler med klassrum och arbetsrum. Vi har flera kök, bagerier och ett eget chokladrum!

Hemsidan

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill undervisa våra elever i svenska/SVA och engelska samt digital kompetens. Tjänsten innebär undervisning både på gymnasiesärskolans nationella program och introduktionsprogrammet. Elever som går på introduktionsprogram kan även läsa grundskolesvenska och grundskoleengelska. Mentorskap ingår.

För att trivas att jobba hos oss behöver du ha eleven i fokus och förståelse för elevers individuella behov och god insikt i att anpassa undervisningen för elever med NFP. Vidare är du lösningsfokuserad och en god lagspelare. Humor och flexibilitet med god struktur och tydlighet i undervisningen är en framgångsfaktor.

Vi är stolta över vår HBTQ certifiering och förväntar oss att du ser det som en självklarhet att bli del av den certifieringen genom våra interna utbildningar.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad lärare i svenska/SVA och engelska med erfarenhet av pedagogiskt arbete med ungdomar.

Som person är det viktigt att du är ansvarskännande och har uppnått en personlig mognad, är initiativrik och empatisk. Du ska ha lätt att motivera eleverna och vara en tydlig ledare som har lätt för att skapa goda relationer till elever, föräldrar, kolleger och arbetsliv.

Meriterande är erfarenhet av att arbeta med elever i behov av stöd samt kunskaper om neuropsykiatriska funktionsvariationer (NPF) samt intellektuella funktionsvariationer (IF).

Övrigt

Tjänsten är ett vikariat med möjlighet till förlängning.


Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal inom kommunen.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Dela detta jobb

Vikariat lärare svenska/SVA, engelska samt digitalkompetens

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen