pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Vikariat Lärare mot fritidshem

Ort
Utgår

2022-10-03

Ansök nu

Vikariat Lärare mot fritidshem

En dag på jobbet
Du arbetar som lärare mot fritidshem/ fritidspedagog på lågstadiet samt i någon av årskurserna F–3 under skoldagen. Du är tillsammans med kollegorna ansvarig för att genomföra rastaktiviteter för våra elever. Fritidsverksamheten börjar från 6.30 och sträcker sig till 18.00 och du har ett schema med blandade tider. Tillsammans med övriga kollegor planerar du och genomför undervisning utifrån LGR22. 

Vem är du? 
Du är legitimerad lärare mot fritidshem eller motsvarande. Du har erfarenhet av att arbeta i en skol- / fritidsverksamhet. Du kan planera, genomföra och utvärdera undervisning på fritidshemmet. Du brinner för undervisning på fritidshemmet. Du är bra på att bemöta och skapa relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har ett ledaskap som fångar grupper och individer i den dagliga verksamheten. Du har goda kunskaper i det svenska språket. 
Meriterande:
Legitimerad lärare mot fritidshem eller motsvarande
Personliga egenskaper:
Ansvarstagande, engagerad, positiv, har en god samarbetsförmåga och ett gott bemötande i arbete i arbetet med människor. 

Vi erbjuder dig 
En arbetsplats med positiva kollegor som vill se skolan utvecklas. Rosenborgsenheten är en stabil skolenhet där vi ofta får höga resultat i medarbetarenkäter. Rosenborgsenhetens geografiska läge ger goda förutsättningar för att pendla till skolan med både pendeltåg, buss eller bil.

Välkommen till oss!  
På Rosenborgsenheten har vi idrotts- och musikprofil och attraherar elever från hela kommunen. I enheten ingår Majtorpskolan F–3/ fritids och Rosenborgskolan 4–9. På Rosenborgenheten har vi också en grundsärskola och en kommunövergripande särskild undervisningsgrupp. Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser eller rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Logo
Vikariat Lärare mot fritidshem

Södertälje kommun – Utbildningskontoret