pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Vikariat lärare i fritidshem

Ansök nu

Vikariat lärare i fritidshem

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Om tjänsten

En av våra medarbetare kommer från i höst att vara tjänstledig och vi söker därför vikarie från november och läsåret ut. Tjänsten är på heltid och förlagd från skolstart på morgonen och fritidshem från kl13. På skolan ingår du i arbetslag fritidshem och samverkar med dina kollegor både på fritidshem och i skolan för att skapa goda örutsättningar för våra elever.

Arbetsbeskrivning

Som fritidspedagog/fritidsledare är du en viktig person i elevernas hela skoldag. Ditt huvuduppdrag blir att organisera, planera och genomföra aktiviteter på fritidshemmet utifrån våra styrdokument. Tillsammans med en kollega ansvarar du för våra äldre barns eftermiddagar och skapar en trygg miljö. Du ingår i ett arbetslag bestående av fritidshemmets olika professioner.

Du kommer även att samverka med lärare under elevernas skoldag för att bidra till att eleverna når målen för utbildningen. Du stödjer elever individuellt och i grupp under skoldagen. Tjänsten kommer att vara placerad på mellanstadiet på skoltid och tillsammans med våra äldre elever på fritidshemmet på eftermiddagen.

Förutom ovanstående ingår även att vara en del av vårt gemensamma utvecklingsarbete på skolan och samverka tillsammans med kollegor.

Kvalifikationer

 • Fritidspedagog eller annan likvärdig utbildning

 • Erfarenhet att arbeta inom skolan och på fritidshem

 • Erfarenhet att arbeta med barn inom NPF

 • Du behärskar svenska språket i såväl tal- som skrift och har lätt för kommunikation.

 • Du har förmåga att möta elevers behov av trygghet, lugn och ro och utmanande aktiviteter. Du är bra på att hålla struktur, hantera konflikter. Du har ett positivt förhållningssätt och en förmåga att bidra till ett gott arbetsklimat och samarbeta med såväl barn, föräldrar och kollegor

Om arbetsplatsen

Gottsta skola ligger strax utanför Hallstavik i samhället Häverödal. Vi är en 1-parallelig skola med ca 160 elever med ett tillhörande fritidshem. Skolan ligger med naturen som granne och det finns fina möjligheter till att använda naturen som undervisning eller aktiviteter i idrotten. På skolan arbetar en engagerad personalgrupp som har roligt tillsammans. Skolan ingår i ett rektorsområde tillsammans med Skebo och Edsbro skolor och leds av rektor och biträdande rektor. Skolorna har ett gemensamt elevhälsoteam med speciallärare, kurator, skolsköterska och skolpsykolog.

Så tycker medarbetare 

"All personal ser elevernas möjlighet att växa, utvecklas och få en tillit till sin egen förmåga!” – Carina Oskarsson, speciallärare

”Här på skolan har vi härliga kollegor som stöttar och peppar varandra. Alla barn är allas barn är fokuset och vi strävar alltid efter hur allt
i verksamheten ska bli så bra som möjligt med hjälp av varandra. ” – Rebecca Jansson, lärare åk 4-6

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Anställningsform

Heltid, tidsbegränsad från 221101 till 220609

Tillträde datum 221001

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2022-08-30

Sista ansökningsdag:

2022-09-30

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Fritidspedagog

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor

Martin Einarsson, martin.einarsson@norrtalje.se

Facklig representant Lärarförbundet

Rebecca Jansson, rebecca.jansson@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun 

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.

 • Se en film om hur det är att bo i Norrtälje kommun. https://www.youtube.com/watch?v=EFbsYquBZyY

 • Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar.

 • Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.

  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision

  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.

  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.

  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.

  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

  Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Dela detta jobb

logga
Vikariat lärare i fritidshem

Norrtälje kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen