pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vikariat Lärare i engelska och svenska till Kärrtorps gymnasium

Ansök nu

Vikariat Lärare i engelska och svenska till Kärrtorps gymnasium

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Kärrtorps gymnasium ligger i Kärrtorp i södra Stockholm, nära natur och tunnelbana. På skolan går ca 450 elever och utbildningarna som ges är ekonomiprogrammet, naturvetenskaps-programmet, samhällsvetenskapsprogrammet, språkintroduktion och programinriktat val. Läsåret 2022/2023 startade vi tre nya utbildningar Försäljnings- och serviceprogrammet, IMYrk och Gymnasiesärskolans nationella program för administration, handel och varuhantering. Vi är en av Amnesty Internationals samarbetsskolor och arbetar mycket med mänskliga rättigheter och kontakter med samhället utanför skolan. I kollegiet finns ett stort intresse för utveckling och möjligheterna att vara delaktig i skolutvecklingsarbeten är goda.

Arbetsbeskrivning

Kärrtorps gymnasium söker en behörig lärare i engelska och svenska för vikariat vt 2023 med en eventuell förlängning. Det ingår också i ditt uppdrag som lärare på Kärrtorps gymnasium att vara mentor för en grupp elever samt att arbeta relationsstärkande och vara mycket ute i verksamheten. Goda relationer mellan elever och personal är en förutsättning för att vi ska lyckas i vårt uppdrag. Samarbetet med kollegorna är centralt och sker både i arbetslag, ämneslag och med EHT samt övrig personal.

Kvalifikationer

Lärarlegitimation med behörighet i engelska och svenska. Intresse för att undervisa elever på både nationellt program och på introduktionsprogram och gärna erfarenhet av båda. Förmåga att motivera eleverna och skapa goda förutsättningar för lärande. Vara lyhörd för elevernas olika förutsättningar och behov och ha förmåga att anpassa undervisningen i mötet med eleverna. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta språkstödjande och av att möta elever med olika typer av studieutmaningar. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att kommunicera, samarbeta och bygga goda relationer med såväl elever som kollegor. 

 

Dela detta jobb

Vikariat Lärare i engelska och svenska till Kärrtorps gymnasium

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen