pedagogjobb.se

Vikariat i spanska/annat ämne åk 6-9

Ansök nu

Vikariat i spanska/annat ämne åk 6-9

På Kunskapsskolan arbetar vi för att alla elever ska nå lite längre än de själva tror är möjligt. Vi utmanar och coachar dem för att de både ska klara av sina mål och framtida studier. I det här arbetet krävs duktiga och engagerade pedagoger och medarbetare, men också ett bra ledarskap. Vill du vara med och bidra till att våra elever och vår verksamhet utvecklas?

Vi anser att det är viktigt att ge eleverna såväl goda ämneskunskaper som att hjälpa dem att utveckla de förmågor som behövs för att stå starka i en föränderlig värld. För att lyckas med detta arbetar alla våra skolor efter en pedagogisk modell som fokuserar på varje elev och är personligt utformat.

Nu söker vi en behörig vikarie i spanska

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker en behörig vikarie i spanska för årskurserna 6-8. I ditt uppdrag kommer du att samarbeta med andra pedagoger inom ämnet moderna språk.

Vi arbetar fokuserat med närheten till eleverna. Förutom att vara ämneslärare är de flesta lärarna hos också personlig handledare åt ett tjugotal elever.

Vårt mål är att varje elev ska nå längre än han eller hon själv trodde var möjligt.

På Kunskapsskolan har vi ett utpräglat lagarbete. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Vi hjälps åt i arbetslag och ämneslag att planera arbetet. Öppenheten mellan lärare är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas.

För att underlätta för dig i ditt arbete samt frigöra tid så har vi samlat en stor del av våra läromedel på vår digitala portal Kunskapsporten. För varje ämne finns förslag på arbetssätt, uppgifter och läromedel.

ARBETSPLATSEN

Kunskapsskolan Tumba är en grundskola årskurs 4-9. Skolan har idag cirka 430 elever. Skolan startade 2001 i och ligger en kort promenad från pendeltåget vid Tumba station i närheten av Alfa Laval. På vår skola är det trevlig stämning bland både elever och medarbetare och vi når höga studieresultat.

Kunskapsskolan Tumba erbjuder dig en arbetsplats med god stämning där det är högt i tak och en gemenskap där vi alla brinner för eleverna. Vi drivs av utveckling, har höga förväntningar, ser kraften i varje individ och når längre tillsammans. Känner du att du skulle vilja bli en i vårt gäng? Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER

Som sökande ska du ha erfarenhet av att arbeta som lärare i ett eller flera ämnen och väl förtrogen med LGR -11 och formativ bedömning. Det är viktigt att du kan samarbeta med både elever och kollegor samt att du kommunicerar på svenska obehindrat.

KVALIFIKATIONER SOM ÄR MERITERANDE

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av undervisning och handledning i årkurserna 6-9. Vi vill att du har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar och är lösningsfokuserad.

Vi sätter stort värde vid ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att undervisa andra ämnen, så som t ex matematik, svenska, eller engelska.

Om Kunskapsskolan

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Vid övertalighet inom Kunskapsskolan kommer utannonserade tjänst i första hand att erbjudas anställda inom företaget.

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

Arbetstid/Varaktighet

vikariat ht 2020

deltid - 75%

Kontaktpersoner

Rektor Martin Norin, mailadress: martin.norin@kunskapsskolan.se

Ansökan sker via länk nedan senast den 30/9 2020

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt intyg och betyg.

Om du har frågor - ring kontaktpersonen för den aktuella befattningen.

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Besöksadress

Hans Stahles väg 17, 14741 Tumba

Dela detta jobb

Vikariat i spanska/annat ämne åk 6-9

Kunskapsskolan