pedagogjobb.se

Vikariat i SO för åk 7-9

Företag Kunskapsskolan
Ort
Utgår

2021-10-22

Ansök nu

Vikariat i SO för åk 7-9

På Kunskapsskolan tror vi på relationell pedagogik. Detta innebär att vi coachar, stöttar och utmanar våra elever att nå längre än vad de själva trodde var möjligt. Hos oss är det självklart att alla som arbetar på Kunskapsskolan ser styrkan i att arbeta tillsammans där vi med driv och engagemang strävar efter att ständigt utveckla vår verksamhet.

Vi anser att det är viktigt att lägga mycket fokus på att utveckla elevernas förmågor att hantera en föränderlig värld samtidigt som vi med skicklighet utvecklar goda ämneskunskaper hos våra elever. För att lyckas med detta arbetar alla våra skolor efter en pedagogisk modell som sätter eleven i centrum och kan erbjuda eleverna en personligt utformad utbildning.

Nu söker Kunskapsskolan Krokslätt en legitimerad lärare i SO för åk 7-9 för vikariat under hösten.

Kunskapsskolan Krokslätt är en grundskola årskurs 4-9. Skolan har idag 280 elever och 34 medarbetare. Skolan startade 2010 och ligger i ett spännande och expansivt område på gränsen mellan Göteborg och Mölndal. Vi erbjuder dig en arbetsplats med god stämning och gemenskap där vi alla arbetar för och med eleverna. Våra värderingar genomsyrar allt vi gör. Dessa är att vi drivs av utveckling, har höga förväntningar, ser kraften i varje individ och når längre tillsammans.

I ditt uppdrag kommer du att samarbeta med andra pedagoger inom både NO och SO. På Kunskapsskolan kallar vi dessa ämnen för Kurs. Vi arbetar fokuserat med närheten till eleverna. På Kunskapsskolan har vi ett utpräglat lagarbete. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Vi hjälps åt att planera arbetet i arbetslag och i ämneslag. Öppenheten mellan lärare är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas.

För att underlätta för dig i ditt arbete samt frigöra tid så har vi samlat en stor del av våra läromedel på vår digitala portal, Kunskapsporten. För varje ämne finns förslag på arbetssätt, uppgifter och läromedel. Även eleverna har tillgång till Kunskapsporten.

Kvalifikationer
Som sökande ska du vara legitimerad lärare i ett eller flera SO-ämnen för åk 7-9 samt väl förtrogen med LGR -11 och formativ bedömning.

Meriterande kvalifikationer
Meriterande är om du har några års erfarenhet av undervisning och kan starta din anställning omgående. Vi vill att du har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och vårdnadshavare samt är lösningsfokuserad.

Vi sätter stort värde vid ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna.

Arbetstid och varaktighet
Tjänsten är ett vikariat på heltid 100% höstterminen 2021 men med möjlig förlängning.

Om Kunskapsskolan
Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasieskolor och vuxen- och företagsutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd. Kunskapsskolans första grundskolor startades år 2000 och idag går drygt 14 100 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna.

Kännetecknande för utbildningarna är den pedagogiska modellen med en personligt utformad utbildning som ger kunskap och förmågor för framtiden. Kunskapsskolan vision är att ge nästa generation de bästa förutsättningarna att forma morgondagens samhälle. Hos oss ska alla elever nå längre än de själva tror är möjligt. I en miljö där varje elev får vara sig själv skapar vi en skola där både elever och medarbetare trivs och utvecklas.

Rekryteringsprocessen
Ansökan sker via länken nedan senast den 22 oktober 2021. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid frågor kontakta Rektor Emil Dolk, 0733-173442, emil.dolk@kunskapsskolan.se
Mer information på www.kunskapsskolan.se

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

Dela detta jobb

Vikariat i SO för åk 7-9

Kunskapsskolan