pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vikariat i engelska ÅK 7-9 100%

Ansök nu

Vikariat i engelska ÅK 7-9 100%

Ref 1256-1256/2021

Vi har bestämt oss! Vi ska bli en kommun i framkant – och har allt som krävs för att lyckas. Korta beslutsvägar, stabil ekonomi, samarbete över verksamhetsgränser och viljan att våga mer. Våra höga ambitioner ger dig med eget driv möjligheter att växa och skapa positiv förändring för medborgarna. Som medarbetare i Ekerö kommun får du en värdefull roll i vår unika övärld – och vi ser fram emot din ansökan.

TAPPSTRÖMSSKOLAN är en 7-9-skola med ca 600 elever. Skolan uppvisar höga resultat både vad gäller betyg, trivsel och trygghet. Skolan har funktionella, ändamålsenliga lokaler med välutrustade specialsalar. Vi har höga förväntningar på personal vad gäller professionalitet, förhållningssätt och bemötande. Skolan är belägen i centralorten på Ekerö med bra och snabba kommunikationer med buss från Brommaplan.

Arbetsbeskrivning
I Ekerö kommun får lärare tid till barnen och undervisningen – idag är vi en av Sveriges främsta skolkommuner. Våra omgivningar är som gjorda för att knyta an till delar ur läroplanen med vår rika natur och kulturhistoria. För att ge eleverna de bästa förutsättningarna delar våra kommunala skolor kontinuerligt med sig av erfarenheter och lärdomar med varandra. Här ser vi på det kollegiala lärandet som en förutsättning för elevernas utveckling.

Tappströmsskolan är en 7–9-skola i Ekerö centrum med ca 620 elever. Skolan uppvisar höga resultat både vad gäller betyg, trivsel och trygghet. Skolan har funktionella, ändamålsenliga lokaler med välutrustade specialsalar.

Arbetsuppgifterna består av undervisning i engelska, samt mentorskap för en grupp elever. Du ingår i ett lärarlag där ni tillsammans tar ansvar för och utvecklar lagets arbete med elevgruppen. Du ingår också i ämnesgrupper med särskilt ansvar för ämnesdidaktisk och pedagogisk utveckling. I båda dessa grupper förväntas du bidra med din kompetens, erfarenhet och ditt förhållningssätt för att utveckla undervisningen och verksamheten i Tappströmsskolan. Vi har höga förväntningar på personal vad gäller professionalitet, förhållningssätt och bemötande.

Skolan är belägen i centralorten på Ekerö med bra och snabba kommunikationer med buss från Brommaplan.


Kvalifikationer

För att du ska lyckas med uppdraget ska du vara legitimerad lärare med ämnesbehörighet i engelska.
Vi ser gärna att du också uppfyller följande kvalifikationer

  • Tycka om att arbeta tillsammans med andra, har god samarbetsförmåga och ett lösningsinriktat förhållningssätt.

  • Vara en reflekterande lärare med god insikt i styrdokumenten och de möjligheter som ryms inom ramarna.

  • Vara är en förebild för såväl elever som kollegor och vinnlägger dig om goda relationer som utgångspunkt för lärande.


Tillträde: 2022-01-10 eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vikariat uunder vårterminen 2022

Om Ekerö kommun

Vi är en mängd olika verksamheter som tillsammans skapar en unik kommun – där vi alla hjälps åt över enhets- och verksamhetsgränser.
Vi lever vår värdegrund som innebär ett stort engagemang, god kommunikation med öppen dialog och ett professionellt förhållningssätt. Som en mindre kommun i stockholmsregionen kan vi både erbjuda närhet till varandra och en ambitiös utvecklingsresa. För att bli en kommun i framkant behöver vi fylla på med nya perspektiv, och vi hoppas att du vill vara med och bidra med dina.

Vi erbjuder t.ex. friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess ber vi dig att skicka in ansökan digitalt, och inte via e-post eller post.

Vi har redan tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring och vill inte ha kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
 

Kontaktpersoner

Fredrik Jarny

Rektor

08-124 570 33

Robert Wiren

Lärarförbundet

08-124 577 79

Oscar Linde

Lärarnas Riksförbund

08-124 577 81

Du ansöker senast 2021-11-18 genom att klicka på knappen nedan.

Dela detta jobb

Vikariat i engelska ÅK 7-9 100%

Ekerö Kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen