pedagogjobb.se

logga

Vikariat barnskötare Skebo skola

Ort
Kategorier
Utgår

2021-11-13

Ansök nu

Vikariat barnskötare Skebo skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Om tjänsten

Skebo skola söker en vikarierande barnskötare tillsårsskiftet, tjänsten innebär arbete under skoldagen och på eftermiddagarna på fritidshem. Vi ser fram emot din ansökan. 

Arbetsbeskrivning

Du kommer arbeta i fritidshemmet på eftermiddagarna med delat ansvar över fritidshemmets genomförande av planering. Under skoldagen kommer du stötta elever med särskilda behov. Som medarbetare på Skebo skola arbetar du i en skola med god gemenskap, hög trygghetsfaktor samt höga förväntningar på såväl personal som elever. Tjänsten är en visstidsanställning på 75%.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är barnskötare och gärna med erfarenhet att arbeta på fritdshem eller i skolan. Som person är du samarbetsvillig, lyhörd, trygg och har höga ambitioner avseende kvalitet. Du har förmåga att skapa goda relationer med såväl elever, vårdnadshavare som kollegor. Du har en positiv elevsyn och strategier för att möta elever i behov av stöd och extra utmaningar.

Om arbetsplatsen

Skebo skola är en kommunal F-6 skola med fritidshem. Skolan är belägen 3 mil norr om Norrtälje, 9 mil norr om Stockholm. Skolan har ett naturnära läge med skogen som närmaste granne. På skolan har vi totalt 40 elever. På skolan arbetar duktiga välutbildade pedagoger, fritidsledare och fritidshemslärare. Skebo skola ligger nära naturen i ett gammalt brukssamhälle från 1400-talet. Skolan inryms i en vacker äldre byggnad med funktionella och trevliga skollokaler. Skolan i ett
rektorsområde tillsammans med Gottsta och Edsbro skola.

Anställningsform

Tidsbegränsad till 211231

Tillträde  omgående

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2021-10-13

Sista ansökningsdag:

2021-11-13

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Barnskötare m.fl.

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Rektor

Martin Einarsson, martin.einarsson@norrtalje.se

Facklig representant, Kommunal

Iréne Holmström, irene.holmstrom@norrtalje.se, 010-4429019

Dela detta jobb

logga
Vikariat barnskötare Skebo skola

Norrtälje kommun