pedagogjobb.se

logo

Vik lärare till Svenarums skola

Ansök nu

Vik lärare till Svenarums skola

Om arbetsplatsen

Barn och utbildningsnämndens verksamhetsområde omfattar 16 förskolor, 14 grundskolor samt Fenix kultur och kunskapscentrum som innefattar gymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Vi arbetar målinriktat för att ge varje barn och elev kunskap och framtidstro som kan följa dem genom livet.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge mellan Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun har en stadig tillväxt och är en av länets mest expansiva kommuner.

Svenarums skola är från hösten en F-2 skola och är på väg att utvecklas till en F-3 skola. Skolan ingår i ett rektorsområde med tre andra skolor med liknade förutsättningar.
Skolan ligger i en levande landsbygd med stor tillgång till skog och natur, på vintern finns en pulkabacke med lift i anslutning till skolgården.
Som lärare har man tillgång till elevhälsoteamet med rektor, biträdande rektor, specialpedagog, skolsjuksköterska, kurator och skolpsykolog.

Skolan har ett samarbete med förskolan som man delar lokaler med.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innebär att enskilt och tillsammans med övriga pedagoger på skolan planera, genomföra och utvärdera arbetet enligt skolans styrdokument. Du kommer att driva egen undervisning och även ha ett nära samarbete med övriga pedagoger i verksamheten.

Som lärare i förskoleklass arbetar du med att främja varje elevs utveckling och lärande. I ditt ansvar ligger att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor. Du är en vuxen förebild för alla elever på skolan.

Ditt uppdrag är att stimulera elevernas utveckling och lärande. Du kommer att tillsammans med oss arbeta för utveckling av verksamheten i en trivsam och professionell miljö. I dessa olika processer förväntar vi oss att du tillsammans med övriga kollegor blir en bidragande länk i arbetet mot ökad måluppfyllelse. Du har ett nära samarbete med specialpedagog och elevhälsa.

Vi möter andra lärare i kommunövergripande ämnesgrupper och samarbetar med andra skolor. På skolan har vi en-till-en ipad för våra elever.

Kvalifikationer

Utbildningskrav
Lärarlegitimation är önskvärt.

Erfarenhetskrav
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba med barn och unga.

Praktiska förutsättningar
Körkort är att föredra, då det kan vara svårt att pendla med kollektivtrafiken.

Personliga förmågor
Vi ser gärna att du är en prestigelös person som har lätt för att samarbeta.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-08-12

Tidsbegränsad till: 2021-12-23

En tidsbegränsad anställning med möjlighet till förlängning.
3-6 månader.

Dela detta jobb

logo
Vik lärare till Svenarums skola

Vaggeryds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen