pedagogjobb.se

vik Lärare till Farsta grundskolas förskoleklass Regnbågen

Ansök nu

vik Lärare till Farsta grundskolas förskoleklass Regnbågen

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

  • Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
  • Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
  • Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
  • Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

Arbetsplatsbeskrivning

Farsta grundskola har idag ca 1000 elever i åk F-9. På vår skola arbetar personal som är engagerade och drivna med ett genuint fokus på elevernas lärande.
Skolan ligger på Farstavägen 118, nära naturområden och Farsta centrum.
Här lägger du in en presentation av skolan. 

 

Arbetsbeskrivning

Ditt läraruppdrag kommer vara att undervisa på lågstadiet, i åk Förskoleklass.
I vår skola ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:
• Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov. • Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas. • Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande. • Ha god relationell förmåga för att kunna skapa trygga elevgrupper. • Ha god samarbetsförmåga. • Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.
Hos oss får du arbeta i en organisation som har höga förväntningar på goda arbetsinsatser hos både medarbetare och elever. Du får arbetskamrater med hög kompetens och stort engagemang!

 
 
Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare, med erfarenhet av att undervisa i förskoleklass.
Som lärare på Farsta grundskola skola är det viktigt att du:
Leder och organiserar arbetet och skapar en trygg lärmiljö för eleverna.
• Gör eleverna delaktiga i planeringen och utvecklar elevens förmåga att lära självständigt och tillsammans med andra. • Utvärderar undervisningen och säkerställer att resultat nås. • Deltar och bidrar aktivt på möten och konferenser.
Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du motiveras av nära samarbete med dina elever och kollegor och du anpassar undervisningen för att varje elev ska nå sin maximala potential och motiverar och ger feedback på ett positivt sätt. Hos oss värderar vi arbetsglädje högt!

Du som är nyexaminerad lärare har rätt till en mentor under ditt första år, introduktionsperioden.
Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling för utveckling av och stöd i undervisningen. Som lärare i Stockholms stads skolor har du även möjlighet till såväl handledning som coachning, och vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat.
Läs mer på www.pedagogstockholm.se

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt.

Dela detta jobb

vik Lärare till Farsta grundskolas förskoleklass Regnbågen

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen