pedagogjobb.se

Viikarierande lärare i idrott/hälsa och något ämne till Kärrtorps gymnasium

Ort
Utgår

2021-04-15

Ansök nu

Viikarierande lärare i idrott/hälsa och något ämne till Kärrtorps gymnasium

Arbetsplatsbeskrivning

Kärrtorps gymnasium ligger i Kärrtorp i södra Stockholm, nära natur och tunnelbana. På skolan går ca 450 elever och utbildningarna som ges är ekonomiprogrammet, naturvetenskapsprogrammet, samhällsvetenskapsprogrammet, språkintroduktion och programinriktat val. Läsåret 2022/2023 startar vi två nya utbildningar varav den ena är Teknikprogrammet. Ledningsgruppen består av rektor och två biträdande rektorer, en administrativ chef, arbetslagsledare samt samordnare för EHT.

Arbetsbeskrivning

Är du en person som tycker om att arbeta med ungdomar? Kärrtorps gymnasium söker en behörig lärare i idrott och hälsa och ytterligare något annat ämne. Undervisningen är förlagd till både de nationella programmen samt språkintroduktion och programinriktat val. Det ingår också i ditt uppdrag som lärare på Kärrtorps gymnasium att vara en del av våra elevers skolvardag genom att vara mycket ute i verksamheten. Goda relationer mellan elever och personal är centralt för att visa att vi lyckas i vårt uppdrag.

Kvalifikationer

Lärarlegitimation med behörighet i idrott och hälsa och ytterligare något ämne för gymnasiet. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i att arbeta med digitala verktyg. Arbetet på våra program innebär täta samarbeten med lärare och övrig personal. En god samarbetsförmåga, ett starkt engagemang och en positiv elevsyn är en förutsättning för arbetet.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Dela detta jobb

Viikarierande lärare i idrott/hälsa och något ämne till Kärrtorps gymnasium

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen