pedagogjobb.se

Arbetsuppgifter

Lernia Utbildning i Malmö söker utbildare inom traditionell lokalvård och/eller med inriktning servicevärd.

Vi förutsätter att du som söker har ett genuint intresse av och kunskap om vuxnas lärande.          

Arbetet innebär att utbilda, stimulera och coacha våra deltagare i deras lärande, men även administration, kund- och företagsbesök kan ingå. Du kommer att arbeta både med de praktiska och teoretiska delarna i utbildningen.

 Formell kompetens

Pedagogisk utbildning är meriterande.

Din bakgrund

Vi söker dig som har yrkeserfarenhet från branschen och erfarenhet av aktuellt undervisningsämne.

Det är viktigt att du har god kännedom om arbetsmarknaden och ett lokalt kontaktnät. Du bör också ha erfarenhet och intresse av vuxenutbildning och ett stort engagemang kombinerat med entreprenörsanda och kreativitet.
Att du har god datorvana är en förutsättning då delar av kommunikationen med deltagarna sker via en lärportal på internet.  För att klara jobbet måste du kunna tala, skriva och läsa på god  svenska.

 Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du verkligen brinner för att deltagarna ska lyckas i utbildningen och få ut mesta möjliga av sin tid hos Lernia. Du är ansvarsfull och kan arbeta i ett intensivt tempo. Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap och kommer att fungera som mentor för våra deltagare.         

Eftersom rollen innefattar aktiv dialog med deltagare, kollegor och chef är det viktigt att du är kommunikativ och trivs med samarbete. Som person har du även förmåga och vilja att utveckla människor och tillämpa olika pedagogiska metoder. Du är duktig på att samarbeta men även att ta egna beslut samt skapa och vårda kundrelationer.     

Du som söker tjänsterna ska ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande förutsättningar.

Anställningsform/omfattning/placeringsort

Visstid på heltid eller deltid med placering i Malmö.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta Regionchef P-O Lindgren, tel 0722-546124 eller utbildare Agneta af Geijerstam 0722-546833.

Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök omgående.

 Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag. Vi erbjuder tjänster inom utbildning, bemanning, rekrytering och omställning och finns på fler än 100 orter över hela landet. Lernia gör det möjligt för människor och företag att stärka sin konkurrenskraft genom rätt kompetens. Vi vet att kompetens gör skillnad.


Besök gärna www.lernia.se.

Sista ansökningsdag

2020-08-15

Logo

Vi söker en utbildare inom lokalvård

Företag Lernia AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-15

Ansök nu

Dela detta jobb