pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Om jobbet

Move & Walk söker nu en rektor till våra särskolor i Göteborg. En rektor som sätter vi-känslan, lagarbetet och teamandan högst på tapeten. Då vi hela tiden växer är dessa komponenter viktiga i ditt ledarskap, att inkludera nya elever och nya medarbetare för att få en skola som hela tiden står på tå och är redo att tackla nya förutsättningar.

Skolan är en del av Move & Walk där många av våra elever har fler insatser av oss exempelvis Träning och Personlig Assistans. Det är därför det är viktigt att du arbetar proaktivt och har lätt att samarbeta med övriga verksamheter så att elevernas tillvaro på Move & Walk blir så sömlöst som möjligt.

Du kommer ingå i Skolledningen vilket består av 3 rektorer och en skolchef. Det är därför viktigt att du kan ta perspektiv för att stötta samt driva våra skolor framåt med din kompetens och erfarenhet.

Vi ser gärna att ditt ledarskap är närvarande, lyhört och engagerat och att du har en dokumenterad flerårig erfarenhet som rektor.

Din arbetsplats kommer vara i våra fina lokaler vid Lillhagsparken med naturen som närmsta granne.

Vi har kollektivavtal och erbjuder många personalförmåner via vår medarbetarportal.

Skicka din ansökan till gbg.skola@movewalk.se

Vi kommer begära belastningsregister så skicka efter ditt redan vid ansökan.

Move & Walk är specialister på Konduktiv Pedagogik; en pedagogiskt baserad re/habilitering för personer som har olika typer av neurologiska funktionsnedsättningar. Genom vår verksamheter ser vi till att våra kunder, får tillgång till Konduktiv Pedagogik i vardagen. Vi erbjuder dig en trygg anställning genom kollektivavtal och du kommer ta del av vår förmånsportal. Läs mer om oss på www.movewalk.se

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?

Lillhagsparken 8

42250 Hisings Backa

Arbetsgivaren

Move & Walk Sverige AB

http://www.movewalk.se

logo

Vi söker en Rektor till våra särskolor

Ort
Utgår

2022-07-22

Ansök nu

Dela detta jobb