pedagogjobb.se

Fyrisskolan

Är du schemaläggare och vill arbeta på vår skola där stämningen är positiv och där vi alla gör ett engagerande arbete tillsammans för att få våra elever att trivas och lyckas med sina studier?
Välkommen till Fyrisskolan!

Fyrisskolan är en kommunal gymnasieskola med cirka 700 elever och 70 lärare. Skolan har fyra nationella program; Naturvetenskaps-, Teknik-, Samhällsvetenskaps- och Ekonomiprogrammet. Språkintroduktionsprogrammet ingår också i skolans programutbud.

Det elevhälsoförebyggande arbetet tillsammans med ett systematiskt kvalitetsarbete utgör prioriterade målområden. Tillsammans över professionsgränserna arbetar vi för en trygg och bra skola där vi samarbetar för elevernas måluppfyllelse.

Läs gärna mer om skolan här (http://www.fyrisskolan.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Schemaläggning och annan planering (lägga grunden för schema, underhålla och justera) i nära samarbete med rektorer. Ta fram tjänstefördelningsförslag och se över tim- och poängplaner. Insyn i det individuella valprocessen i samarbete med vägledare och rektorer.

Din bakgrund
Vi söker dig som har en gymnasieexamen samt vidare gymnasielärarexamen, studie- och yrkesvägledare eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Det anses meriterande om du har skoladministrativa utbildningar inom schema- och tjänstefördelning och erfarenhet av arbete inom utbildningsverksamhet. Förutsättningar för att lyckas med arbetet är att du har erfarenhet av arbete med schemaläggning och tjänstefördelning på gymnasiet eller motsvarande, god förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift och goda IT-kunskaper i olika databaser som till exempel Extens, Dexter och Skola24.

Som person är du en god analytiker som är bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv och på ett flexibelt sätt kan du se möjligheter i förändringar. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete och med en god samarbetsförmåga relaterar du till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Runar Krantz, enhetsrektor, 018-727 97 90

Facklig företrädare:
Lärarnas Riksförbund, Maria Gräns, 018-727 97 35

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 12 94.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Verksamhetsplanerare

Företag Uppsala kommun
Ort
Utgår

2019-10-27

Ansök nu

Dela detta jobb