pedagogjobb.se

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Inom utbildningsförvaltningen erbjuder vi invånarna pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka!

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som verksamhetschef för Westerlundska gymnasiet, vuxenutbildningen och arbetsmarknadsenheten innebär ansvar för all verksamhet inom detta område. Ditt chefsansvar omfattar ansvar för medarbetare, verksamhet, ekonomi och arbetsmiljö. Dina närmast underställda blir kommunens rektorer inom gymnasiet och vuxenutbildningen samt enhetschef.
Du rapporterar till förvaltningschefen och ingår i förvaltningschefens ledningsgrupp. Arbetet förutsätter ett nära samarbete med de tre andra verksamhetscheferna i förvaltningen.
Du kommer att gå en utbildning i Utvecklande ledarskap som följs upp årligen. Du ingår också i ett lärande chefsnätverk och det finns utöver detta även möjlighet till enskild chefscoaching.
Dina direkta arbetsuppgifter blir att leda gymnasiets, vuxenutbildningens och arbetsmarknadsenhetens övergripande vardagliga arbete. Du arbetar mot uppsatta mål inom respektive enhet samt kommunens övergripande mål. Du har en egen ledningsgrupp bestående av ovan nämnda underställda som du träffar regelbundet. Du deltar i nämndarbetet som tjänsteman.

KVALIFIKATIONER
Du har tidigare arbetat i ledande befattning inom skola och utbildningsområdet.
Du har en avslutad högskoleutbildning inom utbildningsområdet samt en avslutad statlig rektorsutbildning.
Det är starkt meriterande om du har relevant erfarenhet från utbildningssektorn.

Som verksamhetschef är du mål- och resultatorienterad. Du arbetar mot mål och fokuserar på resultat. Du är självständig och har mod att agera efter sin egen övertygelse.
Du är även noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Lägger ner stor vikt vid att man lever upp till dessa.
Du har vana av att leda, motivera och förse andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Att kunna skapa engagemang och delaktighet är en viktig del av arbetet.
Utöver detta är du strategisk och kreativ. Du har ett brett perspektiv på frågor och ser på sakers långsiktiga betydelse och vidare konsekvenser samt anpassar dina handlingar till detta.
Du kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor, samt har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat.

Du är van att uttrycka dig väl i tal och skrift.

ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga

Verksamhetschef för Westerlundska gymnasiet, vuxenutbildningen och arbetsma

Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-07

Ansök nu

Dela detta jobb