pedagogjobb.se

Västra skolan söker två fritidspedagoger

Ort
Utgår

2019-11-15

Ansök nu

Västra skolan söker två fritidspedagoger

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Katrineholms skolor erbjuder en trygg och utvecklande skolgång med det kreativa och lustfyllda lärandet i fokus. I Katrineholms skolor får barn och elever förutsättning att utveckla sina talanger och blomstra i sin egen takt.

Katrineholms skolor växer! Vi är i ett spännande utvecklingsskede med ekonomi i balans, ett systematiskt starkt kvalitetsarbete och visioner för framtiden. Inom bildningsförvaltningens har vi förskola, grundskola, gymnasieskola, kulturskola, central elevhälsa och en mottagningsenhet för nyanlända barn. Tillsammans skapar vi möjligheter att nå visionen ”Läge för liv och lust”.

På Västra skolan arbetar vi för ett öppet bemötande och ett interkulturellt förhållningssätt där vi är öppna för att se allas våra olikheter som tillgångar. Området är beläget i Katrineholms norra utkant med gångavstånd till centrum liksom till skog och natur. Bebyggelsen är blandad med såväl nya som äldre villor, radhus och bostadsrätter samt hyreshus,
Västra skolan är en tvåparallellig skola och har ca 280 elever.

För mer information: https://www.katrineholm.se/vastra-skolan/

Arbetsuppgifter:

Då skola och fritids ligger så att vi har en fantastisk utemiljö finns det många tillfällen till kreativ lek och möjligheter för dig att utmana och inspirera barnen. Vårt fritidshem ligger med skogen inpå knuten, dessutom har vi närhet till centrum med bibliotek och kulturskola.

Som fritidspedagog kommer du att arbeta på fritidshemmet morgontid och eftermiddagstid tillsammans med övrig fritidshemspersonal. Tillsammans ansvarar ni för att planera aktiviteterna på fritids. Under skoltiden arbetar du med rastaktiviteter och även viss del i klass tillsammans med grundskollärare. Du kommer att ingå i fritidshemmets arbetslag.

Du kommer även få möjlighet att vara med och utforma fritidshemmet på den nya skolan som snart ska byggas, både inne och utemiljön.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog eller har likvärdig utbildning.

För att trivas hos oss ser vi att du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter i ditt arbetssätt när förutsättningarna förändras. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt samt ser möjligheter i förändringar. Du agerar prestigelöst i förändringar och agerar för att främja egen utveckling och fortsatt arbete.

Du ska värdesätta olikheter och förstå hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra. Ha förmågan att ta med detta i beräkningen när beslut ska fattas och handlingssätt väljs.

Att samarbeta med andra människor är något som är självklart för dig, du kan relatera till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du har förmågan att uppmärksamma andras synpunkter och kompetenser samt ger dem utrymme i gruppen på ett sätt som gynnar helheten. Du är en bra lyssnare där du kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du bidrar till att förtydliga för gruppen dess arbetsuppgifter och mål samt delar med dig av din kunskap.
 

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas.

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2020-02-03. eller enligt överenskommelse.
Antal platser: 2

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-11-15

Arbetsgivarens referensnummer: C32209/2019

Upplysningar lämnas av:

Maria Hertz
Tf rektor
Telefon: 0150-488276
E-post: maria.hertz@ katrineholm.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare nås genom kommunens växel
Telefon: 0150-57000
 

Tillbaka

Dela detta jobb

Västra skolan söker två fritidspedagoger

Katrineholms kommun