pedagogjobb.se

Västra skolan söker en lärarassistent

Ort
Utgår

2019-09-20

Ansök nu

Västra skolan söker en lärarassistent

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Katrineholms skolor erbjuder en trygg och utvecklande skolgång med det kreativa och lustfyllda lärandet i fokus. I Katrineholms skolor får barn och elever förutsättning att utveckla sina talanger och blomstra i sin egen takt.

Katrineholms skolor växer! Vi är i ett spännande utvecklingsskede med ekonomi i balans, ett systematiskt starkt kvalitetsarbete och visioner för framtiden. Inom bildningsförvaltningens har vi förskola, grundskola, gymnasieskola, kulturskola, central elevhälsa och en mottagningsenhet för nyanlända barn. Tillsammans skapar vi möjligheter att nå visionen ”Läge för liv och lust”.

På Västra skolan arbetar vi för ett öppet bemötande och ett interkulturellt förhållningssätt där vi är öppna för att se allas våra olikheter som tillgångar. Området är beläget i Katrineholms norra utkant med gångavstånd till centrum liksom till skog och natur. Bebyggelsen är blandad med såväl nya som äldre villor, radhus och bostadsrätter samt hyreshus,
Västra skolan är en tvåparallellig skola och har ca 280 elever.

För mer information: https://www.katrineholm.se/vastra-skolan/

Arbetsuppgifter:

Som lärarassistent på Västra skolan kommer du i huvudsak att arbeta mot idrotten på skolan där du kommer att stötta idrottsläraren och vara behjälplig i omklädningsrum samt under lektioner. Du kommer även att vara behjälplig med för- och efterarbete till idrottslektionerna.

I tjänsten ingår även en viss tid på fritidshemmet där du ska finnas till för fritidsbarnen samt medverka i aktiviteter.

Kvalifikationer:

Utbildning till lärarassistent är önskvärd. Det är meriterande om du har erfarenhet som ungdomsledare inom idrottsrörelsen.

Vi lägger stor vikt vid din personliga kompetens och för att trivas hos oss är du en trygg och stabil person med självinsikt. Du ser relationer i sitt rätta perspektiv, skilja på det personliga och professionella samt förhålla dig på ett sätt som är anpassat till situationen.

Du ska kunna arbeta bra med andra människor. Relatera till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Uppmärksamma andras synpunkter och kompetens och ge dem utrymme i gruppen på ett sätt som gynnar helheten. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Identifierar och utvecklar relationer. Bidrar till att förtydliga för gruppen dess arbetsuppgifter och mål samt dela med dig av din kunskap.

Du ska ha lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter i ditt arbetssätt när förutsättningarna förändras. Snabbt kunna ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Se möjligheter i förändringar.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas.

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: 3-6 månader
Tillträde: 2019-09-30. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Tidsbegränsat till: 2019-12-31
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-09-20

Arbetsgivarens referensnummer: C30978/2019

Upplysningar lämnas av:

Maria Hertz
Rektor Västra skolan
Mobiltelefon: 070-648 43 13
Telefon: 0150-48 82 76

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare nås genom kommunens växel
Telefon: 0150-570 00

Dela detta jobb

Västra skolan söker en lärarassistent

Katrineholms kommun