pedagogjobb.se

Arbetsplatsbeskrivning

 I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. Läs mer på www.pedagogstockholm.se. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa pedagoger.

Därför ska alla våra pedagoger:

• Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.

• Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.

• Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.

• Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

Vasa Real är en grundskola i Stockholms innerstad. Skolan har en judisk profilklass , klasser med musikinriktning samt en mottagningsklass för nyanlända elever. Vi tror på alla människors lika värde och följer Olweus´åtgärdsprogram mot mobbning och antisocialt beteende. Vasa Real är HBTQ-certifierad.

Välkommen med din ansökan till en skola där alla möts med tolerans och respekt samt får möjlighet till maximal kunskapsutveckling inför framtiden!

Arbetsbeskrivning

Specialpedagog /speciallärare åk 5-9. I dina arbetsuppgifter ingår bl a kartläggning av elevernas behov, framtagande av pedagogiska utredningar, åtgärdsprogram samt planering och genomförande av stödundervisning. Du tillhör skolans Elevhälsoteam.

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare, engagerad, tydlig, har god samarbetsförmåga och erfarenhet av att handleda kollegor.

Övrigt

Vasa Real söker specialpedagog / speciallärare åk 5-9

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-27

Ansök nu

Dela detta jobb