pedagogjobb.se

Vasa Real söker skicklig lärare mot fritidshem med undervisning

Ansök nu

Vasa Real söker skicklig lärare mot fritidshem med undervisning

Arbetsplatsbeskrivning

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. I vår skola ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi den absolut bästa personalen. Därför ska all personal:

• Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.

• Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.

• Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.

• Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

Vasa Real är en grundskola som står inför en spännande utveckling. Vi har idag 800 elever i åk 5-9 och kommer inom några år att vara utbyggd till en F-9 skola med ca 1300 elever. På skolan finns även en judisk profil och en musikinriktning åk 7-9. Vi ligger i Stockholms innerstad, Vasastan. Vasa Real är en populär skola med elever och personal som trivs! Undervisningen sker utifrån en holistisk syn där samtliga delar verkar för att alla elever ska ges möjlighet att nå sin fulla potential. Vi tror på människors lika värde och arbetar aktivt mot mobbning och antisocialt beteende. Vasa Real är HBTQ-certifierad. Välkommen med din ansökan till en skola där alla möts med tolerans och respekt samt får möjlighet till kunskapsutveckling inför framtiden.

Arbetsbeskrivning

Som lärare mot fritidshem på Vasa Real kommer du att ansvara för verksamheten i våra uppehållsrum och för vår verksamhet på raster både inom- och utomhus (årskurs 5-9). Du kommer även att vara behjälplig med läxläsning samt finnas som en trygg vuxen för elever i skolan och ingå i skolans trygghetsteam. Fokus ligger på att skapa en trygg, trivsam och studiefrämjande miljö i och utanför klassrummet. Uppdraget innebär självständigt arbete men även samarbete med övrig personal.

Du kommer även ha viss undervisning samt vara mentor för vissa elever på mellanstadiet, så det är viktigt att du bifogar din behörighetsföreteckning/lärarlegitimation. Vi ser gärna att du har behörighet i matematik samt något praktisktestetiskt ämne. I ditt arbete ingår att skapa en meningsfull inkluderande skolvistelse utifrån elevernas behov. Vid 100% tjänst ingår även att vara lärarvikarie vid behov.

Tjänsten kommer att vara föränderlig och anpassas efter verksamhetens behov. Skolan står inför en ombyggnad och planen är att det även ska inrymmas förskoleklass och lågstadium på sikt.

Kvalifikationer
För att trivas i rollen är det viktigt att du:

- arbetar för att sprida positiv energi och tänker kreativt

- vågar tänka utanför boxen, är flexibel och stresstålig

- leder och organiserar arbetet samt skapar en trygg lärandemiljö för eleverna

- gör eleverna delaktiga

- kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.

- är trygg, stabil och har en god självinsikt Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Intervjuer och även tillsättning kan komma att ske före ansökningstidens slut. Vänligen bifoga din lärarlegitimation direkt vid ansökan. 

Tjänsten tillsättes under förutsättning att inte övertalighet råder.

Dela detta jobb

Vasa Real söker skicklig lärare mot fritidshem med undervisning

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen