pedagogjobb.se

Vårdlärare till vuxnas lärande

Ansök nu

Vårdlärare till vuxnas lärande

Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

http://alfrednobelskarlskoga.se/nyfiken-pa-karlskoga.html

Karlskoga och Degerfors kommuner har en gemensam gymnasieförvaltning för både ungdoms- och vuxenutbildningar.
Vuxnas lärande omfattar både kommunal vuxenutbildning på grund- och gymnasienivå, vård- och omsorgsutbildning, svenska för invandrare samt Lärcentrum. Vi samarbetar med universiteten i både Karlstad och Örebro, framför allt när det gäller deras lärarutbildningar och lärarstuderande är ett vardagligt inslag i skolverksamheten.

Vuxnas lärande – en satsning på framtiden!

ARBETSUPPGIFTER
Är du nyfiken, framåt och söker meningsfulla utmaningar så ska du söka till oss på Vuxnas lärande. Förutom att du får vara med och skapa nya vägar för lärande tillsammans med erfarna och skickliga kollegor får du semestertjänst med 38,5-timmars vecka. Vi arbetar givetvis i lärarlag där vi som pedagoger ständigt lär av varandra, allt för elevens bästa. Vi är övertygade om att vår vård och omsorgsutbildningen för vuxna, som sträcker sig över två år för den studerande, ger mycket goda förutsättningar för bra undervisning och lärande.

Förekommande uppgifter som Vårdlärare med inriktning mot akutsjukvård inom Vård- och omsorgsutbildningen.
Kontakter med kommunens och Region Örebro läns arbetsgivare för lärande i arbetet samt samverkan inom vård- och omsorgscollege förekommer.

KVALIFIKATIONER
Behörig vård-omsorgslärare på gymnasial nivå. Sjuksköterskeexamen är önskvärd.
Erfarenhet inom akutsjukvårdsområdet är meriterande. Övriga yrkeskategorier som exempelvis sjuksköterska med specialistutbildning kan även beaktas.
Du är prestigelös och kan samarbeta med dina kollegor kring eleverna. Du utgår från en helhetssyn kring elevernas studiesituation och du möter varje elev med respekt och öppenhet inför deras individuella behov av stöd. Vi söker dig som tycker det är inspirerande och roligt att med vilja, målmedvetenhet och engagemang genom lagarbete utveckla och forma vård- och omsorgsutbildningen i en ständigt föränderlig samtid.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen.

Dela detta jobb

Vårdlärare till vuxnas lärande

Karlskoga kommun Skolförvaltningen