pedagogjobb.se

Vårdlärare till vårdbiträdesutbildningen - Reveljen

Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-25

Ansök nu

Vårdlärare till vårdbiträdesutbildningen - Reveljen

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro, välkommen till oss!

Reveljen finner du i tre ockrafärgade byggnader på Nipanområdet och är Sollefteå kommuns samlade resurs och arena för att stimulera vuxnas lärande, utveckling och nytänkande. Reveljen bedriver vuxenutbildning på alla nivåer och har också stor erfarenhet av att bedriva projekt. Till årsskiftet kommer Reveljen att erbjuda en nystartad vårdbiträdesutbildning och vi söker nu en driven vårdlärare, är du den vi söker?

Arbetsuppgifter

I rollen som vårdlärare hos oss på Reveljen kommer du, tillsammans med en lärarkollega i språk, att planera och genomföra undervisning vid vårdbiträdesutbildningen. Du kommer även att handleda, studieplanera, administrera och följa upp eleverna i enlighet med Vuxenutbildningens styrdokument. Då detta är en nystartad utbildning har du, i samarbete med kollegor och chef stora möjligheter att planera och utveckla kurserna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad, behörig och legitimerad vårdlärare. Du har med fördel arbetslivserfarenhet inom vårdyrket, kanske har du arbetat som vårdbiträde och/eller sjuksköterska tidigare? Det är också önskvärt att du har erfarenhet i form av en utbildande roll gärna mot vuxenutbildning. Då det ingår en del administrativt arbete i denna roll ser vi även att du har en god vana att arbeta med digitala verktyg och att du känner dig trygg med dator som arbetsredskap.

Oavsett din bakgrund har du ett stort intresse för vård- & omsorgsarbete, pedagogik, och att se dina elever utvecklas. Du får ofta höra att du är ansvarstagande, strukturerad och driven - egenskaper som vi uppskattar och som krävs för att du ska trivas och må bra i denna roll. Att jobba inom en dynamisk verksamhet där en arbetsdag förändras snabbt är inget som stör dig, du har lätt för att prioritera andra områden, men också stötta dina kollegor där det behövs. Du kommer att ingå i en grupp om ca 15 lärarkollegor, där ett gott samarbete och goda relationer värderas högt.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2020-12-01

Tidsbegränsad till: 2021-12-31

Tidsbegränsad tom 2021-12-31, med möjlighet till förlängning.

Ansökan

Referensnummer:   A978283

Övrigt

I Sollefteå kommun är ett antal tjänster inplacerade i säkerhetsklass enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). För de tjänsterna ingår säkerhetsprövning i anställningsförfarandet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.

Dela detta jobb

Vårdlärare till vårdbiträdesutbildningen - Reveljen

Sollefteå Kommun