pedagogjobb.se

Logo

Vårdlärare i Göteborg

Företag MedLearn AB
Ort
Utgår

2019-09-30

Ansök nu

Vårdlärare i Göteborg

Medlearn är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag inom vård, omsorg och hälsa. Varje år får omkring 4 000 vuxna elever utbildning på olika nivåer, inom kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och högskola. Medlearn är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna i syfte att nå egen försörjning. Irisgruppen som består av verksamheterna Iris, Medlearn och Competens har en omsättning på cirka 450 MSEK och drygt 600 anställda på ca 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapa ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Läs gärna mer på www.medlearn.se och www.irisgruppen.se

Vårdlärare i Göteborg

Vi verkar för samhällsnytta, har starka värderingar med tydligt fokus på kvalité. Till vår verksamhet söker vi nu ytterligare en kollega som vill vara med i skapandet av MedLearns utvecklingsinsatser!  

Dina arbetsuppgifter 
Inför vår kommande vårdbiträdesutbildning söker vi en vård- och omsorgslärare. Du ansvarar för planering, genomförande och uppföljning av undervisning i flexibla lärmiljöer. Du arbetar med lektionsplanering, bedömning och betygsättning samt att du handleder eleverna utifrån dennes studieplan. Du får möjlighet att vara med och skapa tillväxt och utveckling i Medlearns verksamhet i Göteborg. 

Din profil 
Vi söker dig som har flera års yrkeserfarenhet inom vård- och omsorg och minst fyra års erfarenhet av att undervisa inom vård- och omsorg. Du som söker bör även vara legitimerad yrkeslärare med behörighet i ämnena inom vård- och omsorgsutbildningen på gymnasienivå. 

Skola och vård utvecklas ständigt, därför behöver även våra utbildningar göra det. Vi söker dig som är intresserad av elevens lärande och att utveckla verksamhetens pedagogiska metoder. 

Vårt erbjudande 
Glädje, kreativitet, utveckling och samarbete är våra starka nyckelord. Hos oss är kollegialt lärande viktigt, vi erbjuder våra medarbetare kompetensutveckling och utbildningsmöjligheter för att behålla kompetensen, nyfikenheten och inspirationen i arbetslaget, samt ge våra elever de bästa förutsättningarna att nå så långt som möjligt i sina studier. Våra verksamheter har en gemensam värdegrund. Medlearn värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. 

Ytterligare information 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

För frågor angående tjänsten, kontakta utbildningschef och rektor Caroline Ahl på telefon 0700-019771 alternativt caroline.ahl@medlearn.se
Skicka in din ansökan snarast dock senast den 30 september.

 Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
Vårdlärare i Göteborg

MedLearn AB