pedagogjobb.se

Lundellska skolan

Lundellska skolan utökar Vård- och omsorgsprogrammet till nästa läsår och vi söker därför två yrkeslärare med behörighet att undervisa på programmet. Vi söker dig som är driven och engagerad och är sugen på att vara en del av Lundellska skolan.

Lundellska skolan ligger i en stimulerande vacker miljö mellan Ångströmlaboratoriet och SLU. Vi har Ekonomiprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet, Vård och omsorgsprogrammet, Språkintroduktion samt en resursenhet.
Det är en av Uppsalas mest framgångsrika gymnasieskolor med en elevsammansättning som speglar Uppsala. Vi jobbar med kollegialt lärande där vi besöker varandra i klassrummet för att lära av varandra. Vi krokar arm kring eleverna för att de utifrån sina förutsättningar ska nå så långt som möjligt. Vår vision är bäst på lärande. Vägen dit handlar om goda kunskaper, goda relationer och ett gott ledarskap i klassrummet.

Läs mer om skolan här (http://www.lundellska.nu)

Ditt uppdrag
Du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med lärare som undervisar på Vård- och omsorgsprogrammet. Arbetslaget tar ett gemensamt ansvar för samtliga elever på programmet. Undervisning inom yrkeskurser samt mentorskap för dessa elever är prioriterade arbetsuppgifter, liksom tät uppföljning av eleverna under deras arbetsplatsförlagda lärande.
Du drivs av vad man kan åstadkomma genom kollegialt lärande och är med och utvecklar programmet, skolan och arbetet i arbetslag och ämneslag.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad yrkeslärare för vård- och omsorgsprogrammet. Ytterligare högskole/universitetsutbildning utöver lärare t.ex. sjuksköterskeutbildning ses som meriterande.

Du har god förmåga att motivera eleverna i deras lärande och kommunicerar på ett positivt, lyhört och tydligt sätt. I din undervisning syns det att du har en helhetssyn på elevens lärande och är duktig på att anpassa undervisningen. Du är duktig på att skapa goda relationer med elever och kollegor. Du har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Tomas Henriksson, programrektor, 076-695 96 26

Facklig företrädare: LR, Helena Dübeck, 018-727 24 23

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Vård- och omsorgslärare

Företag Uppsala kommun
Ort
Utgår

2020-04-12

Ansök nu

Dela detta jobb