pedagogjobb.se

Vård- och omsorgslärare

Företag Bodens kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-18

Ansök nu

Vård- och omsorgslärare

Arbetsplatsen

Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till.

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra. Vill du veta mer om hur det är att jobba i Bodens kommun? Då kan du läsa mer här: www.boden.se/jobbaiboden

All vuxenutbildning i Boden är samlad under Lärcentrum. Lärcentrum är en aktör inom Arbetsmarknadsförvaltningen. Hos oss kan eleverna studera på grundläggande, gymnasial och eftergymnasial nivå, utbildning i svenska för invandrare samt särskild utbildning för vuxna. Drömmer du om att få vara med och utveckla en lärandemiljö för vuxna, då är Lärcentrum rätt arbetsplats för dig.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som kan ta vid då vår duktiga medarbetare Dusanka ska arbeta med att utveckla former för validering. Hon brinner för att forma framtidens vård- och omsorgspersonal. Det ser vi att du också gör. Ser du möjligheterna i varje enskild individ och har förmågan att leda dem till uppsatta mål? Då är du den person vi söker. Vi erbjuder en stimulerande miljö med högt i tak och en laganda utöver det vanliga.

Lärarens viktiga uppgifter är att undervisa i sina ämnen, att dokumentera elevens kunskapsutveckling samt att hålla kontakter med branschen. Detta medför att du har en stor social kompetens och ser dig själv som en kontaktskapare i samspelet mellan elev, utbildning och bransch. Du kommer att ha ansvar för de inledande kurserna inom vård- och omsorgsutbildningen samt någon fler kurs. I flera av kurserna ingår APL, där du kommunicerar med arbetsplatserna.

Kvalifikationer

Krav på arbetlivserfarenhet: Erfarenhet krävs. - Yrkeslärare med inriktning mot vård- och omsorg

Vi söker dig som är behörig yrkeslärare och med arbetslivserfarenhet inom branschen.
Tidigare erfarenhet av arbete med vuxenstuderande är en merit liksom branschkontakter. Du bör vara självgående men ändå en självklar lagspelare. I din yrkesroll vill vi att du ser möjligheterna i en flexibel arbetsmiljö och är professionell i ditt bemötande med elever och kollegor. Vi förväntar oss att du jobbar efter våra värderingar där kompetens, utveckling och arbetsglädje står i fokus. Sist men inte minst kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi använder itslearning som lärplattform och våra elever läser både på plats (närstudier) och på distans. En stor del av kommunikationen med våra elever sker via lärplattformen. Vi förutsätter att du känner dig bekväm med det och på ett naturligt sätt kan använda digitala lärresurser i undervisningen.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: Enligt överenskommelse Möjlighet finns till förlängning
Tidsbegränsat till: 2020-06-30
Antal platser: 1

Andra uppgifter

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.
Följ oss gärna på Facebook och Instagram

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. Support i e-rekryteringssystemet kan du få via 0771-693 693 Frågor om tjänsten besvaras av kontaktpersonerna i annonsen.

Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-10-18
Arbetsgivarens referensnummer: A903987

Upplysningar

Maria Rendahl
Rektor
0921-78222
maria.rendahl@boden.se

Tim Stenlund
Lärarnas Riksförbund
070-2745166

Ann-Louise Berkfors
Lärarförbundet
 0921-78278

Dela detta jobb

Vård- och omsorgslärare

Bodens kommun