pedagogjobb.se

Utbildningssamordnare för yrkesutbildning

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-29

Ansök nu

Utbildningssamordnare för yrkesutbildning

Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun.

Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål.

Här bor människor med stark framtidstro! Välkommen till oss!

Reveljen - Centrum för vuxnas lärande och utveckling, är Sollefteå kommuns Lärcentrum. Reveljen är ett nav för vuxenutbildning och kompetensutveckling. Vuxenutbildningen är på alla nivåer; sfi, komvux, yrkeshögskoleutbildningar i samverkan med högskolor och universitet. Reveljen bedriver också projekt och har olika utvecklingsuppdrag framförallt inom kompetensfrågor. Kompetensförsörjning står högt på agendan och Reveljen arbetar med yrkesutbildningar på flera nivåer, gymnasial nivå i form av yrkesvux, lärling samt yrkeshögskoleutbildningar.

ARBETSUPPGIFTER
Uppdraget kommer att innebära att identifiera yrkesutbildningsbehov och omsätta detta i konkreta utbildningsinsatser, ofta tillsammans med gymnasieskolan. Det kan handla om lärlingsplaster ute på företag och riktade yrkesvuxutbildningar mot specifika yrken utifrån identifierade behov.
Reveljen har egna yrkeshögskoleutbildningar, samverkar med andra utbildningsaktörer och ansöker om nya utbildingar. Uppdraget kommer också att innebära praktiska insatser vid genomförande, stöd till samverkanspartner eller branschkontakter vid nya ansökningar.
Arbetsuppgifterna förutsätter samverkan med andra, internt på Reveljen, externt med företag, myndigheter och utbildningsanordnare.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med en adekvat akademisk utbildning eller likvärdig bakgrund. Lämplig bakgrund kan vara studie- och yrkesvägledare, samhällsvetare eller yrkeslärare. Du behöver ha god kännedom om det offentliga utbildningsväsendet, gärna med erfarenhet från vuxenutbildning. Erfarenheter från att bedriva yrkeshögskoleutbildningar är meriterande. Intresse för kompetensfrågor och förmåga att skapa nytt och se nya möjligheter. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Du behöver skapa goda relationer med arbetsgivare och samverkanspartners. Du har en förmåga att hantera många uppgifter samtidigt. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.

Dela detta jobb

Utbildningssamordnare för yrkesutbildning

Sollefteå Kommun