pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Utbildningssamordnare

Ansök nu

Utbildningssamordnare

Tycker du om att driva förändringar inom kompetensområdet? Vill du arbeta i en härlig stab med många olika kompetenser som stöttar varandra? Då kan du vara den vi söker!

Om rollen

Som Utbildningssamordnare arbetar du med att implementera processer och utveckla arbetssätt för kompetensutvecklingsområdet samt att etbalera och driva vår kompetenshub (training academy). 

Rollen som Utbildningssamordnare är mycket viktigt för oss och du kommer agera med din specialistkunskap både på det strategiska planet likväl som det operativa. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära följande: 

  • Agera rådgivande, stödjande och styrande

  • Samordna investeringavdelningens utbildningsbehov

  • Administrera kompetensutvecklingsinsatser

  • Implementera kompetensrapporter/kompetensprofiler

  • Utveckla vår onboardingutbilldning

  • Etablera forum för erfarenhetsåterföring och anordna inspirationsföreläsningar

  • Omvärldsbevaka och anpassa trender efter våra behov

Om dig

Vi ser gärna att du har en universitetsutbildning inom utbildning- eller HR-området alternativt annan universitetsutbildning som tillsammans med arbetslivserfarenheten kan bedömas som likvärdig. 

Vidare har du några års erfarenhet som Utbildningssamordnare eller inom kompetensutvecklingsområdet. Meriterande med kunskaper i e-learning alt. erfarenhet av att bygga studieplaner. Du har goda kunskaper i Office-paketet och du talar samt skriver svenska obehindrat. 

Som person är du engagerad och bidrar mycket till teamet. Du är lyhörd för organisationens behov men tydlig och rak i kommunikationen med chefer och ledningsgrupper. Då vi i staben i stor utsträckning fungerar som internkonsulter krävs det att du är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Som utbildningssamordnare är du specialisten vilket gör att du behöver vara självständig och ha förmågan att driva din egen agenda. 

Ansökan

Denna rekrytering genomförs i samarbete mellan Stockholm Vatten och Avfall och WE:SOURCE, för ytterligare information om tjänsten kontaktar du ansvarig rekryterare Saideh Mousavi genom att mejla saideh.mousavi@we-source.se eller telefon 076-050 06 45.

Vi ser fram emot din ansökan! 

Dela detta jobb

Logga
Utbildningssamordnare

Stockholm vatten och avfall