pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Utbildningsledare YH till Birgittaskolan

Ort
Kategorier
Utgår

2022-11-30

Ansök nu

Utbildningsledare YH till Birgittaskolan

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter

I rollen som utbildningsledare erbjuds du en varierande tjänst. Du har ett övergripande ansvar för planering, genomförande och uppföljning av utbildningen tillsammans med din kollega och lärargruppen. I rollen ingår även undervisning motsvarande 40% av tjänsten samt mentorskap för de studerande. 

Uppdraget som utbildningsledare innebär att ansvara för kursadministration, schemaläggning och kvalitetssäkring av utbildningen. Du ansvarar också för antagning och urval till utbildningen i samverkan med Östsvenska Yrkeshögskolan. Utöver detta ansvar du för administration, genomförande och kvalitetssäkring av LIA, kontinuerlig utveckling av utbildningen och kontakt med studerande samt mentorskap. En del av tjänsten innebär undervisning i kurser inom vårdadministration. Du ingår också som ledamot i ledningsgruppen för utbildningen.

Din arbetsplats

YH Vårdadministratör tillhör organisatoriskt vuxenutbildningsenheten Linvux inom Linköpings kommun. 

All undervisning inom YH sker centralt i Linköping på Kunskapsgallerian, där även Birgittaskolans gymnasium har sin verksamhet. Som utbildningsledare har du din arbetsplats på Kunskapsgallerian.

På YH Vårdadministratör arbetar idag en utbildningsledare på 100% tillsammans med lärare från Birgittaskolan och ibland inhyrda konsulter i specifika ämnen. I och med att vi växlar upp med en fjärde klass söker vi nu en utbildningsledare.

Du som söker

Vi söker dig med examen inom YH vårdadministratör/medicinsk sekreterare och det är meriterande om du har erfarenhet från arbete med samordnade arbetsuppgifter. Du som söker har arbetat flera år inom vårdande enheter (region eller privat) inom vårdadministration och gärna arbetat med förbättringsarbete under den tiden. Vi ser att du har dokumenterad erfarenhet av undervisning/handledning inom vårdverksamhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av att coacha och leda vuxna samt erfarenhet av yrkeshögskolan.

Du har mycket goda kunskaper inom IT och E-hälsa. Det är meriterande om du har erfarenhet av samverkan med andra myndigheter och kontaktytor/kontaktnät samt om du har erfarenhet av projektledning.

I rollen som utbildningsledare krävs att du har förmåga att ta ansvar och organisera ditt eget arbete samt att du har en god administrativ förmåga. Att arbeta i förändring ser du som inspirerande och kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Du tycker om att arbeta med människor, att se människor utvecklas och växa samt värdesätter olikheter. Du leder och motiverar grupper där du skapar engagemang och delaktighet. Att samarbeta med andra ser du som en självklarhet och du har lätt för att skapa nya kontakter.

Övrig information

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100 %

Antal lediga befattningar:  1

Ref. nr: 9851

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Dela detta jobb

Utbildningsledare YH till Birgittaskolan

Linköpings kommun