pedagogjobb.se

Utbildningsledare till Bussutbildning i Jönköping

ARBETSBESKRIVNING Som Utbildningsledare kommer du främst arbeta operativt som trafiklärare inom behörigheterna C, CE och D. I arbetsuppgifterna ingår att undervisa i klassrum samt i fordon. Inom ramen för vårt uppdrag ansvarar du för att planera, genomföra samt följa upp utbildningens olika moment tillsammans med övriga kollegor. I tjänsten ingår även att utbilda inom olika fortbildningsområden såsom YKB.

I utbildningsledarrollen ansvarar du för att säkerställa att vi uppfyller de interna och externa kvalitetskrav som finns på oss från kunder och myndigheter.

ERFARENHET Vi söker dig som är godkänd tunglärare av Transportstyrelsen samt har formell behörighet att arbeta som utbildningsledare. Vi ser gärna att du har vana av att undervisa i fordon samt i klassrum. Vi vill även att du är godkänd YKB lärare av Transportstyrelsen.

Som person är du flexibel och gillar pedagogiska utmaningar. Du brinner för utbildning och har förmåga att anpassa ditt sätt att lära ut efter individens behov. Du har stort tålamod och förmåga att skapa relationer samt inger förtroende.

Vi lägger stor vikt i ditt personliga engagemang och för att du ska vara aktuell för tjänsten är det viktigt att du lever våra värderingar.

ANSÖKAN Sök tjänsten genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan snarast. Har du frågor kontakta platschef Marielle Lindwall  på tel. 070-825 82 30 eller maila: marielle.lindwall@ya.se

Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag kan vi komma att kräva in utdrag ur brottsregistret i samband med eventuell anställning.

Varmt välkommen med din ansökan! 

OM YRKESAKADEMIN YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997. Vi bedriver utbildning inom transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Vår verksamhet sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 400 anställda fördelade på ett 60-tal orter.

Utbildningsledare till Bussutbildning i Jönköping

Företag YrkesAkademin
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-30

Ansök nu

Dela detta jobb