pedagogjobb.se

logga

Utbildningsledare och lärare till YH-utbildning inom Multisjuka Äldre

Företag MedLearn AB
Ort
Utgår

2020-06-15

Ansök nu

Utbildningsledare och lärare till YH-utbildning inom Multisjuka Äldre

Medlearn tillhandahåller kompetens och arbetskraft inom den livsviktiga sektorn hälsa, vård och omsorg. Medlearn är en av landets ledande utbildningsaktörer inom området. Varje år får tusentals studerande utbildning på olika nivåer inom kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och som kompetensutveckling. Medlearn är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 500 anställda på 70 orter runtom i Sverige. Visionen är att genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapa ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Läs mer på www.medlearn.se och www.irisgruppen.se. Medlearn erbjuder kunskap som förändrar liv. Vi verkar för samhällsnytta, har starka värderingar och ett tydligt fokus på kvalitet. Medlearn stärker nu sin position som komplett leverantör av utbildningar inom området med expansion inom yrkeshögskolan


Vill du arbeta med Sveriges mest spännande utbildningsform - yrkeshögskolan?  

Yrkeshögskolan (YH) är korta och effektiva utbildningar inriktade på yrkesroller där det finns ett stort anställningsbehov. I takt med att samhället och arbetsmarknaden förändras allt snabbare växer behovet av utbildningar som snabbt kan möta framtidens kompetenser. Nu ska vi starta en ny yh-utbildning i Norrland – Specialistundersköterska multisjuka äldre – och vi letar efter någon som kan både leda och undervisa på utbildningen. 
Utbildningen riktar sig undersköterskor som vill vidareutbilda sig. Utbildningen kommer att bedrivas på halvfart och ha undervisning en dag i veckan. Utbildningen är ett samarbete mellan flera olika kommuner och regioner i norr, vilket innebär att den bedrivs på flera orter samtidigt. Huvudorten är dock Piteå. Studenterna har möjlighet att följa utbildningen distans, via tekniska verktyg och plattformar. 

Ansvarsområden:
- Planering, schemaläggning och kvalitetssäkring av utbildningen
- Undervisning på utbildningen
- Samordning av arbetet med en ledningsgrupp av arbetsgivare som är delaktiga i utbildningen
- Koordinering av LIA-platser (praktik)
- Säkerställande av att utbildningens drift följer Yrkeshögskolans förordning
- Samarbete med övriga funktioner kring utbildningen, b.la. administration

Kvalifikationer
- legitimerad sjuksköterska 
- arbetslivserfarenhet inom geriatrisk omvårdnad 
- erfarenhet av undervisning/pedagogik är meriterande
- etablerat nätverk inom området är meriterande 

Egenskaper
Du är kommunikativ, flexibel, driven och lösningsfokuserad. Du tycker om att arbeta med människor och att se människor utvecklas och växa. Du har ett stort intresse för vård och omsorg, lärande samt service. Vi arbetar med en internetbaserad lärplattform och du bör därför ha god datorvana och behärska Office-programmen. 

Information och detaljer
Tjänsten är en deltidstjänst på 50% och kan kombineras med andra uppdrag. Startdatum i slutet på sommaren. Sista ansökningsdatum 15 juni.

För frågor kring tjänsten, kontakta utbildningschef Annelie Löf anneli.löf@medlearn.se eller affärsområdesutvecklare Martina Lindgren martina.lindgren@irisgruppen.se. 
För frågor kring processen, kontakta: iris.rekrytering@iris.se.

Dela detta jobb

logga
Utbildningsledare och lärare till YH-utbildning inom Multisjuka Äldre

MedLearn AB