pedagogjobb.se

Utbildningsledare- koordinator

Ort
Kategorier
Utgår

2020-07-05

Ansök nu

Utbildningsledare- koordinator

Vilka är vi? Organisatoriskt kommer du att tillhöra Jönköpings kommun - Yrkeshögskolan Jönköping och utbildningarna är förlagda till Bäckadalsgymnasiets verkstadslokaler.

Yrkeshögskolan bedriver just nu tekniska utbildningar inom Automation, CNC teknik, Logistik, Produktionsutveckling och Elkonstruktion, Polymer, Elkraft, Trafiklärare och Svetsteknik men kommer under 2018 utöka med VA-teknik och Processteknik. Vår värdegrund är att vi vill stå för tekniska- logistiska utbildningar i framkant. Vår vision är att vi vill vara ett av landets ledande teknik/ logistikcentra på YH nivå med hög kompetens och ett stort engagemang hos vår personal.

Om tjänsten: Ledningsansvar och service till studerande, ledningsgrupp och medarbetare. Organisera och utveckla verksamhetens utbildningar. Du kommer även att delta i arbetet att utveckla utbildningarna och arbeta mot vår ledningsgrupp. Du kommer i arbetet att utveckla och kvalitetssäkra (enligt MYH:s och JU:s riktlinjer) i pågående utbildningar. Stödja andra utbildningsledare och stärka upp som koordinator ingår som arbetsuppgifter.

Vem är du? Du har eftergymnasial utbildning och erfarenhet från utbildning av vuxna. En bakgrund från företagsinriktat arbete är en fördel inom yrkeshögskoleverksamhet. Du har förmåga att knyta goda- långsiktiga företagskontakter. Ditt arbetssätt utmärks av servicekänsla, struktur och noggrannhet. Du har förmåga att skapa förtroende och goda relationer, samt har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du är en självständig och lösningsfokuserad person som har viljan att utveckla dig själv och ditt arbete. Du trivs med ett högt arbetstempo. Vi erbjuder en trivsam miljö, där du får ta mycket eget ansvar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga, effektivitet och flexibilitet. Krav på utbildning/ arbetserfarenhet i polymerteknik medan didaktik är en positiv merit.

Övrigt: För att underlätta rekryteringen bifoga gärna för tjänsten relevanta betyg och intyg när du söker samt minst två referenser. Tillträde till hösten eller enligt överenskommelse. Heltid-Halvtid, Dagtid, Anställning enligt överenskommelse. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vill du veta mer?
Verksamhetschef: Anders Rickman, tfn 0768-15 38 00                 Utbildningsledare: Elisabeth Bergström, tfn 0702-63 15 17

Förvaltning    Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats    Yrkeshögskolan
Anställningsform    Tidsbegränsad
Omfattning    100%
Tillträdesdag    enligt ök till enligt ök
Sista ansökningsdag    2020-07-05
Referensnr    20-61-0101
Publicerad    2020-06-18

Dela detta jobb

Utbildningsledare- koordinator

Jönköpings kommun