pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Utbildningsförvaltningen söker samordnare

Företag Växjö kommun
Ort
Utgår

2022-01-26

Ansök nu

Utbildningsförvaltningen söker samordnare

Om arbetsplatsen

Välkommen till utbildningsförvaltningen!

Hos oss har du möjlighet att göra skillnad för våra barn och elever. Vi ansvarar för cirka
18 000 barn och elever och jobbar varje dag för att de ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19-20-åringar.

Förvaltningen har drygt 2 700 anställda och är därmed kommunens största förvaltning. Verksamhetsformen innefattar alla utbildningsförvaltningens grundskolor och grundsärskolor med sina olika delar av verksamheten.

Tjänstens placering är på Växjö kommunhus.

Som medarbetare hos oss är du viktig! Oavsett vilken roll du har i vår förvaltning kommer du, tillsammans med oss, arbeta för att bidra till en positiv utveckling för våra barn och elever.

Arbetsuppgifter

Samordnare i grundskola, grundsärskola, fritidshem och fritidsgårdar är en del av det kvalificerade stödet för ansvariga chefer och rektorer, så att de kan fokusera på det pedagogiska ledarskapet.

Som samordnare är dina övergripande arbetsuppgifter bland annat:
• Samarbeta med verksamhetschef/biträdande verksamhetschefer i frågor som rör strategier och utveckling för att stödja skolledarna inom verksamhetsformen.
• Arbeta på uppdrag av verksamhetschef/biträdande verksamhetschef som stöd till skolledarna inom hela verksamhetsformen.
• Huvudansvar för städsamordning och lokalsamordning.
• Tillsammans med områdets övriga samordnare ta ansvar för administrativa arbetsuppgifter som till exempel dokumenthantering, posthantering, ärendeadministration, protokollhantering, bokningar och möteskallelser.
• Utgöra en länk mellan verksamhetsformen och centralt ansvariga inom respektive område/fråga avseende bland annat lokal- och fastighetsfrågor, administration kring IT, delar av det fysiska arbetsmiljöarbetet och systematiskt brandskyddsarbete.
• Vara ett stöd i planering och samordning av sommarverksamheten och sommarlovskolan.
• Samarbeta med LNU angående verksamhetsförlagd utbildning och samordna kommunens praoplatser.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten har du en relevant högskoleutbildning som vi anser lämplig. Du har erfarenhet av att jobba självständigt och du har god datorvana och dokumenterat god erfarenhet i Office-paketet eller jämförbar programvara. Du kan även uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Erfarenhet av processtöd mot verksamheten är meriterande.

När det gäller personliga egenskaper söker vi dig som är noggrann, har sinne för struktur och ordning samt förmåga att både ta helikopterperspektiv och se detaljer. Du är serviceinriktad, handlingsinriktad och engagerad i ditt arbete. Då du kommer att samarbeta med många och ha både interna och externa kontakter behöver du ha god samarbetsförmåga och lätt för att skapa goda relationer. Vi ser även att du är lösningsfokuserad och flexibel.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2022-01-26

Referensnummer: UTBF 8/21

Ansök här

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

KontaktKontaktperson

Caroline Hedenbergh-Bornliden
Verksamhetschef
0470-41 000

Facklig företrädare Facklig företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-41000

Dela detta jobb

Utbildningsförvaltningen söker samordnare

Växjö kommun