pedagogjobb.se

Utbildningsförvaltningen söker registrator

Företag Växjö kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2021-08-31

Ansök nu

Utbildningsförvaltningen söker registrator

Om tjänsten
Som registrator arbetar du bland annat med hantering av post och e-post, sortering och ankomstregistrering av inkommande handlingar, ärendeadministration, diarieföring, utlämning av allmänna handlingar, distribuering av handlingar till berörd handläggare samt protokollshantering. Du kommer att vara arkivombud och arbeta med arkivering, gallring och bevarande av handlingar. Du arbetar även med administration kopplat till statsbidrag.

Registratorn samarbetar med och fungerar som ersättare för nämnds- förvaltningssekreteraren samt är ett administrativt stöd till förvaltningsledningen. 
Tjänsten är i första hand ett vikariat på ett år, med det kan finnas chans till förlängning.

Din profil
Vi söker dig som har minst treårig gymnasieexamen och är en erfaren administratör. Det är meriterande om du har erfarenhet av dokument- och informationshantering inom offentlig sektor. 
Som person är du ansvarstagande, noggrann, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du har goda kunskaper i digitala verktyg, till exempel Office-paketet, och du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Arbetet som registrator är varierande och innefattar kontakt med skolledare, politiker, handläggare, media och allmänhet vilket innebär att det ställer krav på bemötande, samarbetsförmåga, flexibilitet och ordningssinne. Därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Välkommen till utbildningsförvaltningen!

Hos oss har du möjlighet att göra skillnad för våra barn och elever. Vi ansvarar för cirka 18 000 barn och elever och jobbar varje dag för att de ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19-20-åringar. Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se.

Enheten Nämndsstöd och förvaltningsledningsstöd tillhör utbildningsförvaltningens förvaltningskontor och arbetar med att stötta Utbildningsnämnden och förvaltningsledningen med bland annat arkiv-, lokal- och säkerhetsrelaterade frågor.

Som medarbetare hos oss är du viktig! Oavsett vilken roll du har i vår förvaltning kommer du, tillsammans med oss, arbeta för att bidra till en positiv utveckling för våra barn och elever.

Dela detta jobb

Utbildningsförvaltningen söker registrator

Växjö kommun