pedagogjobb.se

Logo

Utbildningsadministratör till Medlearn

Företag MedLearn AB
Ort
Utgår

2018-08-03

Ansök nu

Utbildningsadministratör till Medlearn

Medlearn är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag inom vård, omsorg och hälsa. Varje år får omkring 4 000 vuxna elever utbildning på olika nivåer, inom kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och högskola. Medlearn är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna i syfte att nå egen försörjning. Irisgruppen som består av verksamheterna Iris, Medlearn och Competens har en omsättning på cirka 450 MSEK och drygt 600 anställda på ca 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapa ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Läs gärna mer på www.medlearn.se och www.irisgruppen.se

Arbetsuppgifter 
Vi söker nu en analytisk utbildningsadministratör till vår verksamhet i Stockholm. I rollen som utbildningsadministratör ansvarar du för elevadministrationen avseende vuxenutbildning på Medlearn i Stockholm. Det är stor variation i arbetet som utbildningsadministratör men huvudsakliga arbetsuppgifter är elevadministration från det att eleven får kallelse till utbildning och skrivs in till att eleven skrivs ut. Vidare arbetar du med registrering av kursutbud i kundsystem, revidering av studieplan och registrering av betyg samt intyg. Rollen innefattar många interna och externa kontakter såsom elever, lärare, rektorer och kunder. Din placeringsort kommer att vara i Kista.

Din profil 
Vi söker dig som minst har en gymnasieutbildning och är en van datoranvändare med goda kunskaper i Office-paketet, inte minst i Excel. Du är van att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och har en god systemvana. Erfarenhet av administrativa system som Alvis ses som meriterande. Om du har erfarenhet av administration inom vuxenutbildning ser vi det som starkt meriterande. 

Som person sätter du hög prioritet på att uppnå mål och få arbetet slutfört på ett strukturerat sätt. Du är en analytisk person som kommer med idéer och söker nya perspektiv som utmanar traditionella förhållningssätt. Du har en god samarbetsförmåga då du lätt hittar sätt att kompromissa och samverkar genom att även främja och utveckla andras idéer. Samtidigt är du ödmjuk och visar ett genuint intresse för elevers eller kunders frågeställningar. Vi fäster stor vikt personliga egenskaper. 

Vi erbjuder 
Vi erbjuder en tjänst inom en ledande utbildningskoncern där vi arbetar över bolagsgränserna för att utbyta kunskap och driva utvecklingen framåt. Tillsammans skapar vi en lärande organisation som ständigt ökar sin totala kompetens, därför satsar vi på din kompetensutveckling. Vi värnar om en hållbar arbetsplats där alla ska känna arbetsglädje. Du kommer att få arbeta i en dynamisk miljö där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor. Våra verksamheter har en gemensam värdegrund och pedagogisk plattform. Vi har kollektivavtal och konkurrenskraftiga förmåner. Medlearn eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.  

Ytterligare information 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, Medlearn tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Vid frågor kring tjänsten vänligen kontakta utbildningschef Stockholm Maria Virtanen, e-mail: maria.virtanen@medlearn.se, under vecka 27-29 hänvisas frågor till  utbildningschef Sirpa Piirainen på mail: sirpa.piirainen@medlearn.seVid frågor kring rekryteringsprocessen kontakta iris.rekrytering@iris.se.  

Urval sker löpande och vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 3 augusti. Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
Utbildningsadministratör till Medlearn

MedLearn AB