pedagogjobb.se

Utbildningsadministratör med erfarenhet

Ort
Utgår

2020-09-22

Ansök nu

Utbildningsadministratör med erfarenhet

Södertörns högskola är ett lärosäte i Stockholm som utbildar, forskar och samverkar för en hållbar samhällsutveckling. På högskolan finns drygt 11 000 studenter, cirka 70 program och 270 kurser. Utbildning och forskning bedrivs inom humaniora, samhällsvetenskap, teknik och naturvetenskap. Högskolan erbjuder också polisutbildning och lärarutbildning med interkulturell profil. Mycket av forskningen handlar om frågor som rör Östersjö- och Östeuropaområdet. På Södertörns högskola blandas ämnen, perspektiv, människor och erfarenheter. Här finns de nyfikna och de ifrågasättande, de som söker oväntade kombinationer, utveckling och utmaningar.

Polisprogrammet är en uppdragsutbildning och omfattar 4 terminer vid högskolan som sedan följs av 6 månaders aspirantutbildning vid Polismyndigheten. Utbildningen har bedrivits på Södertörns högskola sedan vårterminen 2015 och idag finns ca 1000 polisstudenter på campus. Arbetsplatsen består av ungefär 90 medarbetare, både med anställning vid Polismyndigheten och vid högskolan. Nu söker vi medarbetare till den administrativa enheten på polisutbildningen.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna inom arbetslaget är omväxlande och består i huvudsak av utbildningsadministration men även andra arbetsuppgifter förekommer.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av:
• Schemahantering och lokalbokning
• LADOK- och tentamenshantering
• Administration av studiewebb/lärplattform
• Information till medarbetare och studenter om gällande regler
• Administrativt stöd till lärare i deras löpande arbete
• Kontakt med studenter via mejl, telefon och besök
• Utveckling av administrativa rutiner

Kvalifikationer
• Gymnasieexamen
• Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, särskilt meriterande är erfarenhet av lokalbokning och schemaläggning av undervisning
• God kunskap i Word och Excel samt i andra datorbaserade system, särskilt meriterande är kunskap i TimeEdit och/eller Ladok
• God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska
• Erfarenhet av utbildningsadministration inom statlig sektor och/eller relevant eftergymnasial utbildning anses meriterande
• Meriterande är vana att arbeta i team i funktionsmejl

Personliga egenskaper
Som person är du ansvarstagande, håller tidsplaner, gillar omväxlande arbetsuppgifter och har förmåga att se arbetet utifrån ett helhetsperspektiv. Du är noggrann, strukturerad, lösningsfokuserad och är en skicklig administratör som gillar att utveckla administrativa rutiner. Du trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med andra människor. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Södertörns högskola arbetar med att utveckla digitala arbetssätt och som medarbetare förväntas du bidra till denna utveckling. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med skiftande bakgrund och livserfarenhet.

Anställning
Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. 

Ytterligare upplysningar
Administrativ chef: Carin Bohlin, carin.bohlin@sh.se, 0703 08 69 09
HR-generalist: Helén Magnusson, helen.magnusson@sh.se, 0702 55 30 53

Den aktuella anställningen gäller under förutsättning att anställningsbeslutet vinner laga kraft. En ansökan som inte är komplett eller inkommer till Södertörns högskola efter sista ansökningsdag kan komma att avvisas. Södertörns högskola kan komma att tillämpa CV-revision.

Välkommen med din ansökan senast 22 september! Löpande urval sker.

Fackliga kontaktpersoner:
SACO: Antonia Ribbing, tel: 070 -602 87 61, antonia.ribbing@sh.se
ST: Karin Magnusson tel: 08 -608 41 75, karin.magnusson@sh.se 
SEKO: Henry Wölling tel: 08 -524 840 80, henry.wolling@ki.se

Södertörns högskola har gjort ett medvetet medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Utbildningsadministratör med erfarenhet

Södertörns högskola