pedagogjobb.se

Vill du bidra till att ge människor en ny chans i livet och förse fordonsbranschen med nya medarbetare? Vill du jobba tillsammans med oss, som förutom att vi tycker om att förmedla våra kunskaper, också har fordon och teknik som intresse? Vi som jobbar här tycker att det bästa med att gå till jobbet är glädjen i att se andra växa och komma vidare i livet till ett arbete. Vi söker dig som vill bli vår nya kollega!

 ARBETET

Vi undervisar i fordonskurser för bil, lastbil, buss. En dag kan vara att du håller en teorilektion och lär ut praktiska  moment. Nästa dag är du kanske ute och besöker eleverna som är ute på praktik och på väg tillbaka besöker du företag som vill samarbeta med oss. Du planerar, genomför och utvärderar dina kurser själv och tillsammans med dina kollegor - ett varierande och utvecklande arbete!

KVALIFIKATIONER

Vi tror att du kommer passa in hos oss om du, precis som vi, tycker att det är viktigt med flexibilitet i jobbet och att man tar ansvar och hjälps åt. Eftersom vi är måna om att våra elever får en utbildning i toppklass vill vi att du har följande kompetens:

-Yrkeserfarenhet från branschen inom fordonsmekanik (3 år eller mer)

-Erfarenhet av att utbilda eller handleda vuxna inom fordonsmekanik.

-Pedagogisk utbildning om minst 40 högskolepoäng eller mer.

Vi har krav på B-körkort samt att du behärskar svenska i tal och skrift.

ANSÖKAN

Sök tjänsten genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Har du frågor är du välkommen att kontakta Regionchef Catarina Caiberth på tel. 072-204 09 15 eller catarina.caiberth@ya.se.

Utdrag ur brottsregistret sker i samband med eventuell anställning.

Varmt välkommen med din ansökan.

OM YRKESAKADEMIN

YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997. Vi bedriver utbildning inom transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Vår verksamhet sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 400 anställda fördelade på ett 60-tal orter.

YrkesAkademin är ett värderingsstyrt företag och det är viktigt att du, som vi, tror på att vi tillsammans når längre, att framtiden viktig och att alltid ska vara nyfikna.

Vårt uppdrag YrkesAkademin främsta uppdrag är att hjälpa individer med olika bakgrund till arbete via utbildning och stöd. Vi har en viktig roll i samhället då vi genom våra riktade utbildningar skapar nya jobbmöjligheter. YrkesAkademin är till för alla och hos oss ska alla lyckas.

Utbildare / Lärare till Fordonsteknisk Utbildning i Växjö

Företag YrkesAkademin
Ort
Utgår

2019-06-30

Ansök nu

Dela detta jobb