pedagogjobb.se

Utbildare till Fastighetsskötare och Fastighetsvärd - Växjö

 Vill du vara med och göra skillnad! Vi söker dig som vill förmedla dina kunskaper och utbilda vuxna till morgondagens moderna Fastighetsskötare och Fastighetsvärdar. Här spelar du och dina medarbetare en viktig roll i att hjälpa deltagarna att få den kompetens som behövs för att komma ut på arbetsmarknaden. 

ARBETSBESKRIVNING

I rollen som utbildare på YrkesAkademin får du ett omväxlande arbete där du leder teorilektioner i klassrum varvat med praktiska moment. Du planerar, genomför, dokumenterar och följer upp undervisningen. Vi litar på din förmåga att i grupp eller självständigt kunna planera och genomföra dom olika modulerna i utbildningen. Arbetet innefattar mycket kontakt med branschen och löpande kontakt med Arbetsförmedlingens handläggare och olika företag inför praktik mm.

 KVALIFIKATIONER

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha arbetat som yrkeslärare/Utbildare inom antingen fastighetsskötare, fastighetsvärd, fastighetstekniker i flertal år.

Ett axplock av dom olika moduler som ingår i utbildningen: Praktiskt ellära, Elkraftsteknik, Fastighetsservice VVS, kylsystem, Fastighetsförvaltning, Yttre miljö - maskiner och verktyg, Luftbehandling, Sanitetsteknik Privat-affärsjuridik, Företagsekonomi.

ANSTÄLLNINGSFORM

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

ANSÖKAN

Sök tjänsten genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Har du frågor är du välkommen att kontakta Catarina Caiberth på catarina.caiberth@ya.se

Utdrag ur belastningsregister sker vid anställning.

Sista ansökningsdatum 209-04-30 eller fram tills tjänsten är tillsatt. Uttagningen sker löpande så tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan!

OM YRKESAKADEMIN

YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997. Vi bedriver utbildning inom transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Vår verksamhet sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 400 anställda fördelade på ett 60-tal orter.

Utbildare / Lärare till Arbetsmarknads/Vuxutbildning - Fastighetsskötare och Fastighetsvärd

Företag YrkesAkademin
Ort
Utgår

2019-06-30

Ansök nu

Dela detta jobb