pedagogjobb.se

YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997. Vi bedriver utbildning inom transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Vår verksamhet finns fördelade på ett 60-tal orter från Lappland till Skåne.

ARBETSBESKRIVNING
Nu söker vi medarbetare till vår utbildning Ingenjörsmoduler i Stockholm. Utbildningen är en påbyggnadsutbildning för personer med kunskaper och erfarenheter inom bygg, fastighet och kontrollansvar. Du kommer främst att utbilda deltagare mot arbetsledande bygg, väg och anläggning, fastighetsförvaltning och kontrollansvar.

I arbetsuppgifterna ingår:
– Undervisa och leda kurser som ingår i utbildningen, som tex: byggteknik, anläggningsteknik, ritteknik, konstruktion, program som tex. revit, produktions- och arbetsplanering mm.
– Undervisa elever i praktiska och teoretiska moment utifrån individuellt anpassade metoder och utbildningsplaner
– Planera, genomföra och utvärdera förekommande kurser
– Viss kursadministration och dokumentation

 KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen och som gärna har arbetat som tex. byggingenjör, fastighetsförvaltare eller har annan motsvarande bakgrund och utbildning. 

Som person är du social och har lätt för att möta människor med olika bakgrund. Du föredrar att arbeta i team och tycker om att utbyta erfarenheter och kompetens med dina kollegor. Vi ser att du brinner för utbildning och ser därför vikten av att ha ett pedagogiskt förhållningssätt till dina elever. Vidare är du flexibel och har lätt för att ta till dig nya arbetsmetoder.

Vi strävar efter en jämnare könsfördelning och ser därför gärna kvinnliga sökande.

ANSÖKAN
Sök tjänsten genom att registrera din ansökan genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan snarast. Har du frågor är du välkommen att kontakta Lars-Göran Holm på telefon 073-944 04 50 alt lars-goran.holm@ya.se

Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag kan vi komma att kräva in utdrag ur brottsregistret i samband med eventuell anställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Utbildare inom Bygg/Fastighet

Företag Yrkesakademin
Ort
Kategorier
Utgår

2018-07-31

Ansök nu

Dela detta jobb