pedagogjobb.se

Vill du ha ett jobb med varierande arbetsuppgifter där du får vara med och påverka ditt arbete?

Hos oss får du stor frihet att själv välja hur du vill lägga upp lektionerna och komma med idéer på hur vi kan utvecklas. Du kommer att arbeta med allt från arbetsmarknasutbildningselever till  komvuxelever. Vår arbetsplats kräver stor flexibiliet med mångfacetterade uppgifter. Vi har även god kontakt med branschen som du kommer att samarbeta med.

Du får 4 fantastiska kollegor med god sammanhållning, där du blir "en i familjen". Vi sitter i nyrenoverade lokaler inte långt från badplatsen Evedal. Det finns också en kanonrestaurang  som vi brukar äta lunch på tillsammans nära kontoret.

ARBETSBESKRIVNING

I arbetsuppgifterna ingår att undervisa och leda fordonskurser för bil, lastbil, buss. En dag kan vara att undervisa eleverna i teori och praktik, en annan är du kanske ute på praktikplatserna och en tredje hjälper du till med att  svara på elevernas frågor. Du planerar, genomför och utvärderar förekommande kurser - Det blir aldrig tråkigt!

KVALIFIKATIONER

Vi tror att du kommer passa in perfekt i teamet om du, precis som vi, tycker att det är viktigt med flexibilitet i jobbet, att man tar ansvar och hjälps åt.

Eftersom vi är måna om att våra elever får en utbildning i toppklass vill vi att du har en eller flera av följande:

  • Yrkeserfarenhet från branschen inom fordonsmekanik (minst 3 år)
  • Erfarenhet från vuxenutbildning / gymnasielärare inom fordonsmekanik. Har du pedagogisk utbildning om  40 högskolepoäng eller mer är det ett stort plus.
  • Yrkeserfarenhet inom fordonsbranschen samt erfarenhet av vuxenutbildning / gymnasielärare inom fordonsmekanik .

Vi har krav på B-körkort samt att du behärskar svenska i tal och skrift.

ANSÖKAN

Sök tjänsten genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Har du frågor är du välkommen att kontakta platschef Ulf Bjelke på telefon 070-884  57 79 alt ulf.bjelke@ya.se.

Utdrag ur brottsregistret sker i samband med eventuell anställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

OM YRKESAKADEMIN

Vill du göra skillnad i människors liv på riktigt? På YrkesAkademin har vi förmånen att varje dag se människor växa genom att skapa möjligheter via utbildning som leder till arbete.  

YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997. Vi bedriver utbildning inom transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Vår verksamhet sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 400 anställda fördelade på ett 60-tal orter.

YrkesAkademin är ett värderingsstyrt företag och det är viktigt att du, som vi, tror på att vi tillsammans når längre, att framtiden viktig och att alltid ska vara nyfikna.

Vårt uppdrag YrkesAkademin främsta uppdrag är att hjälpa individer med olika bakgrund till arbete via utbildning och stöd. Vi har en viktig roll i samhället då vi genom våra riktade utbildningar skapar nya jobbmöjligheter. YrkesAkademin är till för alla och hos oss ska alla lyckas

Utbildare fordonsteknik Växjö

Företag Yrkesakademin
Ort
Kategorier
Utgår

2018-07-31

Ansök nu

Dela detta jobb