pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

UTBILDARE

Jobbar eller har du jobbat i SportAdmins-system och kanske till och med är en superanvändare av SportAdmin, då söker vi dig!
Vi söker dig som har ett intresse för system, erfarenhet av föreningslivet och vill lära ut din kunskap till andra. 

Varje vecka ansluter sig fler och fler föreningar sig till SportAdmin och vi söker därför en till pedagogisk- och systemkunnig utbildare till vårt Customer Success-team. Som utbildare på SportAdmin jobbar du med att utbilda och introducera nya såväl som befintliga föreningar i systemets olika funktioner. Vi planerar att genomföra över 650 utbildningar under kommande år och söker dig som vill vara med och ge våra föreningar den bästa uppstarten och lära dem allt du kan om systemet, och samtidigt dela med dig av din föreningskunskap.

Arbetsuppgifter

Som utbildare är din arbetsuppgift att ge våra föreningar en grundlig introduktion i SportAdmin och utbilda dem i systemets olika funktioner. Vi erbjuder tre olika typer av utbildningar, där man under första utbildningen går igenom grunderna, andra utbildningen går igenom betalningsfunktioner och där den tredje utbildningen är en utbildning i vår hemsidemodul. Utbildningarna genomförs med nya såväl som med befintliga kunder, främst via videomöte med skärmdelning eller telefon (fysiska utbildningar kan förekomma).

Kvalifikationer

Vi söker dig som brinner för vår produkt och föreningsutveckling lika mycket som vi gör.
För att trivas i rollen som utbildare behöver du ha ett stort intresse för att lära ut och utbilda, vara pedagogisk och lösningsorienterad. 

Att prata med och inför folk är också något som du tycker är extra roligt. I denna tjänst krävs det noggrannhet och god disciplin, samt att man tar stort ansvar för sina arbetsuppgifter.

Vi söker dig som har följande kunskaper:

  • Goda kunskaper i SportAdmin, har arbetat i systemet och har en bra helhetsinblick i hur det fungerar.

  • Goda datorkunskaper och ett intresse för IT/system.

  • En idrottsbakgrund och erfarenhet av föreningslivet.

Vi erbjuder 

Vi erbjuder en tjänst som utbildare på distans, där du har möjlighet att jobba hemifrån. Du kommer att vara en del av vårt  Customer Success-team, där en del av gänget sitter på vårt huvudkontor i Malmö och andra delen av gänget utbildare sitter runt om i landet, så dina kollegor bara är ett sms eller samtal bort. Customer Success-temet från Malmökontoret kommer att vara ditt stöd, hjälpa dig, administrera och delegera arbetsuppgifter till dig.

Tjänsten är timbaserad på ca. 4-8 timmar/vecka, och vi söker dig som kan jobba kvällar och helger, tex vid sidan om dina studier. Arbetstiderna är flexibla och går delvis att styra efter de kvällar och helger som passar dig.

Ansökan

Är du intresserad och stämmer in på profilen ovan? – Skicka in ditt personliga brev och CV på svenska där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser, samt varför du är intresserad av tjänsten.

Skicka in din ansökan snarast då vi arbetar med ett löpande urval, vi planerar att tjänsten ska tillträdas så snart som möjligt.

Har du några frågor om SportAdmin eller om denna lediga tjänst hör av dig till Malin Österlund, ansvarig för rekryteringen – malin@sportadmin.se eller 040-64 33 256.

Dela detta jobb

logo
UTBILDARE

Workspace Recruit