pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Uppdragsledare - YH

Ort
Utgår

2022-09-28

Ansök nu

Uppdragsledare - YH

Avdelningen för samverkan och innovation samlar kompetenser inom samverkan, innovation, forskningsrådgivning, projektutveckling och projektstöd, samt utgör högskolans centrala stödenhet och ingång för dessa frågor.

Arbetsuppgifter

Som uppdragsledare-YH är dina arbetsuppgifter att undersöka möjligheterna som finns för att kunna ansöka om tillstånd för att införa yrkeshögskoleutbildning på Högskolan Kristianstad. I uppdraget ingår därmed att ta kontakt med företag och organisationer som behöver kompetensutveckling och kan bidra med exempelvis praktikplatser. Parallellt med detta så krävs det även en god dialog och samverkan med högskolans olika programområden. 

Behörighet och kvalifikationer

Vi söker dig med akademisk examen där vi ser att du har lägst en kandidatexamen. För tjänsten krävs flerårig erfarenhet inom lärosätesvärlden och en god kännedom om högskoleverksamhet. Du som söker har dels en god kännedom om offentlig verksamhet och dels näringslivet i Nordöstra Skåne. Du har erfarenhet av samarbete med externa organisationer och internt med högskolor. Du kan hantera Officepaketet och kommunicerar väl på både svenska och engelska i tal samt skrift. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du som person kan arbeta självständigt, men värderar samarbetet högt, där du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
Du gör korrekta avvägningar och prioriteringar och ser helheter samt tar hänsyn till det större perspektivet.  

Då du i tjänsten ska ha kontakt med företag och organisationer krävs det att du är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang, där du skapar kontakter samt underhåller relationer. Du lyssnar och är mottaglig för motparten och anpassar dig till situationen.  Vidare arbetar du bra med komplexa frågor och du arbetar mot mål och fokuserar på resultatet. 

B-körkort krävs. 

Övrigt

Tjänsten är en 20 % visstidsanställning på knappt ett år med start i mitten av oktober eller enligt överenskommelse. Placering är på vårt vackra campus i Kristianstad med goda bussförbindelser och parkeringsmöjligheter. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

Ansökan

Välkommen med din ansökan tillsammans med CV och personligt brev. Betyg och intyg som styrker det du har uppgivit i ansökan tar du med dig vid en eventuell intervju.

Sista ansökningsdag är 2022-09-28.

Har du frågor om hur du gör din ansökan kontakta systemets support på 0520-58 00 50 eller via supportrutan.

 

Arbetsplats Högskolan Kristianstad

Högskolan Kristianstad är en av Sveriges mest sökta högskolor med några av landets mest attraktiva utbildningar. En liten men samtidigt stor högskola samlad på ett vackert campus. Vi är stolta över våra 500 anställda och 14 000 studenter med den mångfald de representerar. Närhet, öppenhet, jämställdhet och respekt är våra ledord och genomsyrar alla våra 50 program och 270 fristående kurser. Med ett stort utbud på distans är vi långt fram i utvecklingen av distanspedagogik. Forskningen som bedrivs hos oss är driven av samhällsutmaningar, praktiknära och integrerad med våra undervisningsområden. Som arbetsgivare vill vi vara en attraktiv arbetsplats där alla kan göra skillnad. Högskolan Kristianstad eftersträvar en jämn könsfördelning och mångfald.

 

Till annonsförsäljare och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Dela detta jobb

Logga
Uppdragsledare - YH

Högskolan Kristianstad