pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Undersköterska till Järdalavägens vårdboende

Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-07

Ansök nu

Undersköterska till Järdalavägens vårdboende

Dina arbetsuppgifter 

Vi vill att våra hyresgäster på Järdalavägen ska ha en meningsfull vardag, ha möjlighet till social samvaro och delta i olika aktiviteter. Som undersköterska hos oss är du en viktig pusselbit i detta arbete. Arbetet som undersköterska inom Leanlink Äldreomsorg innebär att tillgodose kundernas individuella behov av omsorg och vi arbetar utifrån IBIC (individens behov i centrum) med individens bästa i fokus. Vårt arbete grundar sig på den nationella värdegrunden och ett salutogent förhållningssätt, där vi ser till det friska och lockar fram personens egna förmågor. 

I din roll ansvarar du för att tillgodose omvårdnadsuppgifter vilket innefattar exempelvis hjälp vid förflyttningar, personlig hygien, hushållssysslor samt medicinska insatser.  I arbetet ingår också att vara kontaktperson för ett antal hyresgäster vilket innebär att ni planerar hur dagarna på verksamheten ser ut utifrån individens behov och förväntningar. Du deltar vid välkomstsamtal samt upprättar och reviderar genomförandeplaner. Du stöttar och har en nära kontakt med anhöriga. Likaså skapar du kontakter och samverkar med andra aktörer.  Utöver detta planerar du och håller i aktiviteter tillsammans med övriga i arbetsgruppen utifrån hyresgästens behov och önskemål.  Du skapar engagemang och arbetar aktivt för att utveckla verksamheten och aktiviteterna. Det är endast fantasin som sätter gränser för vad som går att genomföra.  Järdalavägen har en buss att tillgå så en uppskattad aktivitet är att ta med våra hyresgäster ut på utflykt. Vi har också aktiviteter som att skapa, måla, sjunga och musicera, spela spel, laga mat och trädgårdsarbete. Under våren kommer vi skapa ett orangeri där våra hyresgäster och medarbetare kan njuta av växtligheten i vår trädgård. 

Vill du veta mer om hur dagarna kan se ut på Järdalavägen, kolla in vårt instagramkonto. Klicka här 

Din arbetsplats

Vi söker nu en undersköterska för en tillsvidareanställning samt en visstidsanställning till Järdalavägens vårdboende. Boendet, som är beläget i stadsdelen Ekholmen. Vi har 31 platser med inriktning demens. Här blir du en del av ett härligt arbetslag som för närvarande består av ca 40 medarbetare fördelat på tre våningar. Vi arbetar dag, kväll och helg. Du kan delvis önska när du förlägger helg och kväll och grunden är att ett visst antal kvällar samt helger ska arbetas under ett intervall på schemat. Vi brukar kunna möta upp och vara flexibla utifrån dina önskemål med lite pyssel i schemaläggningen. Du kan själv önska sysselsättningsgrad, vilket innebär att du själv väljer om du vill arbeta hel- eller deltid. Vi är måna om såväl dig som medarbetare som våra hyresgäster. Vi samarbetar med varandra och vi vill ha en god och trevlig arbetsmiljö. 

Du som söker

Vi söker dig som har en godkänd utbildning inom vård och omsorg, samt erfarenhet av arbete eller praktik inom området. Du har också kunskap om demens och salutogent förhållningssätt, och även kännedom om lågaffektivt bemötande. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbetssättet IBIC. Arbetet inom äldreomsorgen innefattar mycket kundkontakter och dokumentation, vilket innebär att vi har ett krav på att du kan kommunicera muntligt och skriftligt i det svenska språket. Du har förmåga att använda digitala verktyg i ditt arbete och det är meriterande om du har erfarenhet av att dokumentera i journalsystem. För tjänsterna är det meriterande om du har B-körkort för manuell växellåda. Vi är ett profilerat kulturboende där vi värdesätter kunskap inom skapande, målning, trädgård och odling, sång, musik/instrument och andra aktiviteter, detta ses som meriterande.

Vi ser att du som person arbetar bra med andra människor och kan relatera till de på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar och kommunicerar och kan lösa konflikter på ett konstruktivt sätt. Vidare tar du ansvar för dina uppgifter, är självgåene och driver ditt arbete framåt. Du är tydlig i din kommunikation och säkerställer att budskap når fram. Har du dessutom en empatisk förmåga och kan sätta dig in i en annan människas perspektiv utan att ta över dennes känslor så ser vi gärna att du söker denna tjänst.

Välkommen med din ansökan! 

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: En tjänst är tillsvidareanställning samt en tjänst på visstidsanställning till och med 231231

Sysselsättningsgrad: Du kan själv önska sysselsättningsgrad, vilket innebär att du själv kan välja om du vill arbeta hel- eller deltid

Antal lediga befattningar: 2

Ref. nr: 10711

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Dela detta jobb

Undersköterska till Järdalavägens vårdboende

Linköpings kommun