pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Undersköterska till Birkagården

Företag Växjö kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-09

Ansök nu

Undersköterska till Birkagården

Om arbetsplatsen

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 7 000 medarbetare. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag som ansvarar för det mesta av den samhällsservice som finns där du bor, till exempel förskola, skola, socialtjänst och äldreomsorg. Vår värdegrund förenar oss alla:

• Vi möter alla med respekt
• Vi kan jobbet
• Vi gör verksamheten bättre
• Vi skapar en hållbar framtid

I omsorgsförvaltningen är vi cirka 2 200 kollegor som jobbar för att ge bästa möjliga omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård.

Vi ska ge bästa möjliga service, omsorg och vård till kommunens invånare. För att lyckas med det behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och drivs av att utveckla verksamheten. Är det du? Sök tjänsten nu!

Arbetsuppgifter

Birkagården är ett trevligt äldreboende på Öster i Växjö. Vi har 26 lägenheter fördelat på 2 våningar för äldre och funktionshindrade med behov av omfattande vård- och omsorgsinsatser.

På Birka är omsorgstagarens behov i fokus. Vi har startat upp ett socialt samverkansprojekt med en lokal fotbollsförening med att minska känslan av ensamhet och social isolering.

Här finns fantastiska kollegor med lång erfarenhet som bryr sig om omsorgstagarna, synlig chef och samordnare, duktiga sjuksköterskor samt en entusiastisk aktivitetshandledare. Vi eftersträvar att alla omsorgstagare ska leva sitt liv som de vill.

Som undersköterska på Birka arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter inom vård- och omsorgsarbete. I arbetet ingår det att ha en bra dialog med anhöriga, ett gott samarbete med kollegor, att hantera delegerade hälso-och sjukvårdsuppgifter och att ha en god förmåga att via dator dokumentera enligt socialtjänstens riktlinjer. Det är viktigt att ha ett bra bemötande och ett professionellt arbetssätt.

Du arbetar utifrån uppdraget som kontaktman till vissa omsorgstagare, samt fokus på alla omsorgstagare på samma plan. Vi ger dig möjligheten att växa och utvecklas inom vård- och omsorgsyrket och tillsammans skapar vi en bra och välfungerande arbetsmiljö. Självklart har vi kollektivavtal och du har möjlighet att påverka ditt schema. Vårt mål är att du ska må bra på din arbetsplats.

Kvalifikationer

För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för enskild person enligt 9 § 1 st. Du hittar blankett för att beställa utdraget på www.polisen.se

För tjänsten krävs godkänd utbildning från vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande.
Du har erfarenhet från arbete inom äldreomsorgen samt kunskaper om vård och omsorg till personer med diabetes och demensproblematik.

Vi ser gärna att du har ett stort engagemang för att arbeta med äldre personer. Erfarenhet av äldrevård, en bra attityd och ett bra bemötande gentemot omsorgstagare och kollegor har ett stort meritvärde för oss på Birka.

Du ska vara lugn, trygg, kreativ, stresstålig och en stabil person med ett positivt tänkande. I arbetsuppgifterna ingår det att ha ett gott samarbete med närstående, kollegor och andra professioner. Det är viktigt att du ser det friska hos individen och arbetar på ett rehabiliterande sätt.

Att dokumentera i datorsystemet Procapita är en viktig del av det dagliga arbetet, erfarenhet av det är meriterande.

Vi kommer att läsa ansökningar efter hand som de kommer in och rekrytering sker löpande under ansökningstiden.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Tjänsten är ett vikariat på 75-100%.
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Tidsbegränsad till: 2022-09-01

Ansökan

Ansök senast: 2022-01-31

Referensnummer: OMS 101/22

Ansök här

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

KontaktKontaktperson

Ewa Wickart-Ennerfelt
Enhetschef
0470-432 21

Facklig företrädare Facklig företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-410 00

Övrigt

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

 

Dela detta jobb

Undersköterska till Birkagården

Växjö kommun