pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Två tjänster som fast vikarie på Sjöstadsskolan

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-03

Ansök nu

Två tjänster som fast vikarie på Sjöstadsskolan

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

 

Arbetsplatsbeskrivning

Sjöstadsskolan ligger i Hammarby Sjöstad med goda kommunikationer och fina naturområden i närheten. Skolan har ca: 1 000 elever. Sjöstadsskolans grundskola och grundsärskola har verksamhet från förskoleklass till årskurs 9. Fritids och fritidsklubb arbetar tillsammans med lärare under skoldagen för att eleverna ska få en sammanhållen skoldag.
Vi vill vara den bästa skolan för varje elev. Verksamheten vilar på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Här bedrivs högkvalitativ undervisning i en trygg lärmiljö med tillgänglighet och delaktighet som ledord. Vi är en skola för framtiden.

Arbetsbeskrivning

Som en våra fasta vikarier kommer du att arbeta under kortare uppdrag i någon av skolans arbetslag. Uppdraget kan också innebära att du börjar som lärarvikarie för att på eftermiddagen arbeta på fritids. Arbetstiden från i grunden 8.00 - 16.30.
40 timmar/vecka som kan fördelas ojämnt över veckodagarna, beroende på verksamhetens behov. Ibland behöver du hjälpa till att öppna på ett fritids och då slutar du tidigare, ibland det omvända. Skolan håller öppet mellan 07.00 och 17.30.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig med någon form av utbildning som passar de arbetsuppgifter med barn och elever i grupp eller klass.

Du måste kunna kommunicera tydligt och förstå skrivna instruktioner på svenska. Du behöver kunna arbeta med digitala verktyg, t ex för att vikariera för en lärare eller föra in frånvaro.

Som fast vikarie på Sjöstadsskolan förväntas du kunna ta egna initiativ till att lösa en problematisk bemanningssituation. En god portion av flexibilitet och samarbetsförmåga hjälper arbetslaget vidare i arbetet att skapa en trygg och framgångsrik miljö för barnet.

Övrigt

Möjlighet att anpassa arbetstider efter verksamhetens behov inom ramen för skolans öppettider. Blankt utdrag ur belastningsregistret för arbete inom skola eller förskola som är högst ett år gammalt.
Ansök gärna redan nu om du inte har ett.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

 

Dela detta jobb

Två tjänster som fast vikarie på Sjöstadsskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen