pedagogjobb.se

Vi söker till vår utbildning i Jönköping  TUNGTRAFIKLÄRARE C D 

Nu har du som är framåt och utvecklingsorienterad, möjlighet att få arbeta med en modern chaufförutbildning som skiljer sig från de traditionella chaufförsutbildningarna. Stora delar av utbildningen är elektronisk och vi använder simulatorer i många moment.

Detta får du hos oss på YrkesAkademin:

-Ett omväxlande arbete där du leder teorilektioner i klassrum och körlektioner i fordon, självständigt planerar, genomför samt följer upp utbildningens olika moment och utbildar inom olika fortbildningsområden såsom YKB.

-Ett glatt gäng kollegor som stöttar och hjälper dig.

-Bidra till ett bättre samhälle varje dag du går till jobbet, i och med att hjälpa människor som många gånger står utanför arbetsmarknaden att få en ny chans, ett jobb och en mening med tillvaron.

-Vi finns över hela Sverige och du kommer ha stor möjlighet att utvecklas vidare inom företaget på sikt. 

För att klara av tjänsten behöver du ha genomgått Trafiklärarutbildning, samt vara godkänd tunglärare på C och D och helst inneha behörighet för att  undervisa i YKB.

ANSÖKAN Sök tjänsten genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan snarast. Har du frågor kontakta platschef Marielle Lindwall  på tel. 070-825 8230 eller mail: marielle.lindwall@ya.se

Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag kan vi komma att kräva in utdrag ur brottsregistret i samband med eventuell anställning.

Varmt välkommen med din ansökan!  

OM YRKESAKADEMIN YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997. Vi bedriver utbildning inom transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Vår verksamhet sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 400 anställda fördelade på ett 60-tal orter.

Tungtrafiklärare C D till YrkesAkademin i Jönköping

Företag YrkesAkademin
Ort
Utgår

2019-06-30

Ansök nu

Dela detta jobb