pedagogjobb.se

Vi söker till vår utbildning i Jönköping  TUNGTRAFIKLÄRARE C D 

Nu har du som är framåt och utvecklingsorienterad, möjlighet att få arbeta med en modern chaufförutbildning som skiljer sig från de traditionella chaufförsutbildningarna. Stora delar av utbildningen är elektronisk och vi använder simulatorer i många moment.

Detta får du hos oss på YrkesAkademin:

-Ett omväxlande arbete där du leder teorilektioner i klassrum och körlektioner i fordon, självständigt planerar, genomför samt följer upp utbildningens olika moment och utbildar inom olika fortbildningsområden såsom YKB.

-Ett glatt gäng kollegor som stöttar och hjälper dig.

-Bidra till ett bättre samhälle varje dag du går till jobbet, i och med att hjälpa människor som många gånger står utanför arbetsmarknaden att få en ny chans, ett jobb och en mening med tillvaron.

-Vi finns över hela Sverige och du kommer ha stor möjlighet att utvecklas vidare inom företaget på sikt. 

För att klara av tjänsten behöver du ha genomgått Trafiklärarutbildning, samt vara godkänd Trafiklärare av Transportstyrelsen för behörighet B, C och/eller D.  Alternativt godkänd Trafiklärare för behörighet B och innehar C eller D körkort, så kan vi vidareutbilda till Tungtrafiklärare.  

Ansökan Sök tjänsten genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Har du frågor kontakta platschef Catarina Caiberth  på tel. 072-2040915 eller maila till catarina.caiberth@ya.se

Utdrag ur brottsregistret sker i samband med eventuell anställning.

Varmt välkommen med din ansökan!   

Tungtrafiklärare - C D - Jönköping

Företag YrkesAkademin
Ort
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Dela detta jobb